El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

11/2/13

Taller de Naming a la Torre del Roser


El nom d'una marca és la primera aproximació que aquesta té amb el seu usuari. Tots hem parlat per un mòbil Nokia, escoltat música en un iPod o ens hem netejat amb un Kleenex. A més és la relació més familiar ja que tots fem servir el llenguatge verbal per comunicar-nos.



Poques persones podrien dibuixar el logotip de Coca-Cola d'una manera decent, però tots sí poden pronunciar el seu nom sense problemes. A causa de la seva funcionalitat i incidència en la comunicació d'una marca, el nom ha de ser creat estratègicament. Es pot crear un bon nom amb molta sort, però és un risc que no val la pena córrer. És millor planejar la seva creació i ser estratègics per disminuir el risc per a la marca i assegurar l'èxit del seu nom. Un nom ha de tenir certes característiques per optimitzar la seva funció i això cal treballar-ho.

És per això, que el proper dilluns dia 18 de febrer a les 17h, l'Eva Navarro i l'Eira Mogas, dins de les activitats generades des del projecte Yuzz, realitzaran un fantàstic taller totalment gratuït a la Sala d'Actes de l'edifici Torre del Roser en el què ens explicaran que hem de tenir en compte a l'hora de triar el nom del nostre negoci i es desenvoluparan dinàmiques de treball per a què els participants, sortin amb un munt d'idees al voltant de com dir-li al seu negoci.

El nombre de participants serà limitat així que si voleu participar en aquesta activitat, cal que envieu un correu electrònic a tic@santfeliu.cat i inscriure's en aquest taller, abans que s'esgotin les places! Per a més informació truca al 93.685.80.24

font: salamayad.blogspot.com