El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/6/07

INTERNET??? Guifi.net??? Lliure??? Gratis???



Aquest usuari ha vingut a demanar informació sobre la xarxa sense fils a Sant Feliu. Diu que està preocupat per que no té massa calers i voldria saber si es pot estalviar diners en l'operació.

http://www.guifi.net/


Com que viu al costat de l'esglèsia li hem ofert la possibilitat de mirar-se el que està fent la gent de guifi.net .

De tota forma ha de quedar molt clar que guifi.net no és internet gratis.

I a més, li hem explicat els futurs espais que l'ajuntament ofererirà per connectar-se, que estan en projecte ara mateix.

Poderoso caballero es Don Dinero

$$$$$$$$$$


2 comentaris:

Anònim ha dit...

guifi.net NO es un proveedor de Internet.

Es simplemente una red ciudadana libre y abierta.

Otra cosa es que como es una red orientada a compartir recursos, existan puertas hacia Internet ("proxys") dentro de guifi.net.

Si diferentes personas se ponen de acuerdo, entonces Internet pasa a ser uno más de los recursos disponibles desde guifi.net. Esto se llama "AUTOPRESTACIÓN agregada".

Pero repetimos para que quede claro, guifi.net NO es un proveedor de Internet.

Anònim ha dit...

XARXA LLIURE no és Internet gratis!!!

guifi.net és una xarxa lliure sense fils.

Parteix de la idea de fer enllaços, principalment amb tecnologia 802.11b/g (2.450Mhz) i d'aquesta manera construir una xarxa de comunicacions alternativa i lliure.

guifi.net és una colla d'amics, institucions i/o empreses que lliurement decideixen construir una xarxa i d'aquesta manera connectar-se, aportar continguts i compartir recursos (entre els quals POT haver-hi internet).

Aìxò vol dir que és POSSIBLE que des de dins de guifi.NET puguis sortir a Internet, si tens un parent o amic que et deixa part dels seus excedents de connexió, o si una operadora es decideix a ficar el seu node i et facilita accés a Internet (pagant-lo) des de dins la xarxa, o si algun Ajuntament decideix posar en circulació excedents a la xarxa de les línies ADSL pagades a partir de l'erari públic que no es facin servir durant la nit, per exemple.

Cal dissociar rotundament, però, el concepte de XARXA LLIURE amb el concepte d'"Internet GRATIS". La xarxa és un desplegament independent del contingut que hi pugui haver.