El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/5/08

Cada dia augmenta el nombre de fans de Twitter

Quan ja ens havíem familiaritzat amb els conceptes d’Internet i el World Wide Web, el fenomen Web 2.0 ens ha portat noves paraules que molts encara no sabem dir.

Això em recorda aquell acudit que deia: “Ahora que hemos aprendido a decir ‘película’ y no ‘pinícula’, nos vienen con que tenemos que llamarle ‘flim’”. Ha, ha, ha...

Ho sento, però és que sempre m'ha agradat aquest acudit. Però bé, al que anàvem... Ja heu sentit a parlar del Twitter i la revolució que ha suposat al món de la xarxa?





Alguns diuen que és com un bloc però amb posts curtets, d’altres que serveix per a aquells que no tenen temps o no es veuen capaços d’escriure els posts sencers d’un bloc.

A Wikipedia es defineix “com un servei de xarxes socials i MicroBlogging que permet als usuaris enviar missatges de text, amb una longitud màxima de 140 caràcters, mitjançant SMS, missatgeria instantània, web de Twitter o altres aplicacions que permetin la comunicació.

Aquestes actualitzacions es mostren a la pàgina de perfil de l’usuari i s’envien immediatament a altres usuaris que hagin indicat que volen rebre-les.

Us interessa? Doncs podeu saber-ne una mica més en boca d’una reconeguda blocaire i ‘twittera’ en el món hispà, la Marilink. Un altre blocaire, l’Eduardo Collado, se la va trobar en una presentació i li va demanar que expliqués què era aquesta eina que cada vegada està més de moda.



Voleu saber que li va contestar? Twitter segons Marilink.