El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

8/5/08

Concurs d'aparadors... Votareu per Internet el que us agradi més?


Ja sabeu que les administracions públiques utlitzen les noves tecnologies per comunicar-se directament amb la ciutadania, obrint processos de participació per a que tothom pugui opinar sobre diversos temes.

Segur que ja coneixeu el Consensus, l’espai de participació a Internet de Sant Feliu, on podeu dir la vostra sobre temes com la remodelació d’espais públics, els plans d’habitatge o de medi ambient…

Doncs ara... us servirà per triar aparadors comercials ?!?

Des d’aquest divendres 9 i fins diumenge dia 11 de maig a les 22 h. podràs votar de manera on-line quin és l’aparador que més t’agrada dels comerços que s’han presentat al Concurs d’aparadors 2008 mitjançant el VOT POPULAR.

>>> Com puc donar el meu vot?

És molt fàcil i ràpid.

Tant sols fent un clic aquí arribaràs a la pàgina de les votacions.

Cal registrar-se. Una vegada ja tenim l’usuari hem de fer un clic en l’espai que trobem al costat del nom del comerç que creiem que hauria de ser el guanyador del concurs d’aparadors mitjançant el VOT POPULAR.


>>>I si no tinc ordinador o internet a casa i vull votar. Com ho faig?

No et preocupis. Perquè durant els dies de la Fira podràs votar des dels ordinadors que trobaràs a l’estand del concurs d’aparadors. A més a més, si encara no saps segur a qui donaràs el teu vot podràs consultar les fotografies dels diferents aparadors participants en el concurs.


Participa de la Fira i digues: QUIN ÉS L’APARADOR QUE T’AGRADA MÉS?
.
Aquest recurs ha estat possible gràcies, entre d'altres a l'equip docent i alumnes de dinamització digital de la Casa d'Oficis.
.
Gràcies Pau! Gràcies Javi!

Per a més informació: