El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/5/08

Nous materials autoformatius al Telecentre

A més dels cursos presencials que fem al Telecentre, també oferim activitats autoformatives. És a dir, l'alumne pot fer el curs ell solet seguint les instruccions en pantalla, i pot consultar el dinamitzador quan tingui algun dubte.



Recentment ens ha arribat una eina en forma de CD-ROM per a que els usuaris del Telecentre puguin seguir un curs d'iniciació a la informàtica sense haver d'assistir a classe. Es tracta de la Guia d'iniciació a la informàtica.



Amb l'ajut d'aquesta guia podem aprendre a fer servir l'ordinador, navegar per Internet, iniciar-nos en la ofimàtica, l'edició digital d'imatges i fins i tot el disseny web.


I com funciona? Doncs fiquem el CD a l'ordinador, i la guia s'engegarà de forma automàtica. Allà trobarem una sèrie de dossiers amb els temes del curs (iniciació als sistemes operatius, internet, correu electrònic, processador de textos, full de càlcul, imatges digitals, presentacions i disseny web).



Un cop llegit el dossier d'un tema, podem fer els exercicis (pràctiques) que ens proposa la guia, i omplir uns tests per veure si hem entès bé els conceptes.



I si vull fer el curs a casa, quan jo vulgui? Doncs us podeu descarregar el contingut del CD-ROM en aquest enllaç. Un cop descarregat, ho haureu de gravar en un CD. Podeu fer-ho seguint aquestes instruccions.