El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

11/7/08

El Centre d'Estudis Comarcals, una entitat 2.0

Fa poc vam rebre un correu electrònic del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, on ens demanaven una mica d'ajut per crear el bloc de l'entitat.

La Maria Antònia i la Neus es van acollir al nostre servei de tutorització per a ciutadans/es i entitats, i van venir un matí a veure què podia fer això de la Web 2.0 per la seva entitat.

Des del primer moment es van mostrar molt interessades, en veure que podien fer visibles les seves activitats al web, sense necessitat de coneixements tècnics excepcionals. Aquest és el secret de les aplicacions 2.0!

Ahir van venir un altre cop, un cop ja creat el bloc, a resoldre petits dubtes i a aprendre com visualitzar aplicacions externes al seu bloc (fotos de PicasaWeb, vídeos de Youtube, penjar documents amb Box.net...).

I preguntant, preguntant, s'ha destapat la caixa dels trons: han conegut els Grups de Google, amb el que poden estar en contacte permanent amb tots els socis i sòcies. També han descobert el Calendari Google, amb el que poden crear una agenda compartida, on tothom pot consultar (i fins i tot, editar) les activitats que es faran o s'han fet.

En resum: les Noves Tecnologies els estalviaran temps, i milloraran la comunicació interna i externa de l'entitat.

Això torna a posar de manifest la utilitat de les Noves Tecnologies per al Tercer Sector. Voleu fer un cop d'ull al seu bloc? De moment està en proves, així que potser no el trobeu tot l'endreçat que segur estarà en unes setmanes. Feu clic aquí!