El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

30/7/08

Problemes d'espai? Amb la web 2.0, cap ni un!

Fa uns dies li tocava al Javi, dinamitzador digital en pràctiques i alumne de la Casa d'Oficis, estrenar-se com redactor del nostre bloc. Avui és la Marta qui ens explica un parell d'eines per no tenir problemes d'espai al nostre disc dur, ni problemes d'enviament d'arxius grans.

Algun cop no has pogut enviar un document per correu, perquè pesava molt?

En tal cas, potser t'interessa aquest web: www.yousendit.com



Entrant en el web podreu "pujar" l'arxiu que volgueu enviar, sense necessitat de registrar-vos. Només haureu d'indicar la vostra adreça de correu i les adreces de les persones que l'han de rebre.

I com ho envia? De fet, no envia l'arxiu directament (el vostre correu admetria un arxiu adjunt de, per exemple, 50 MB? Oi que no?). L'arxiu es queda allotjat a un servidor, i envia un enllaç de descàrrega als destinataris. Aquest enllaç està actiu durant una setmana de manera gratuïta.


Tens un pc amb un disc dur petit, o ple? O potser vols tenir disponibles els teus arxius des de qualsevol ordinador?



El disc dur virtual de www.adrive.com permet emmagatzemar fins a 50 Gb per usuari de manera gratuïta. Segurament molts de vosaltres ja utilitzeu la vostra bústia de correu electrònic com a magatzem (per exemple, amb Gspace).

Adrive.com ens permet pujar carpetes, subcarpetes i arxius sense necessitat d'instal·lar cap programari addicional. Tampoc hi ha un límit de dades per enviament. Podem escollir les carpetes que volguem "pujar", i deixar que el pc vagi fent la seva feina.