El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/7/08

Nous "profes" al Telecentre

Els alumnes de la Casa d'Oficis ja havien fet algunes pràctiques al Telecentre, portant ells solets alguna unitat didàctica amb alumnes reals.


Com que porten molt bé això d'enfrontar-se a un grup i ensenyar-li a perdre la por a l'ordinador, aquest mes de juliol estan fent un dels cursos d'Iniciació al PC i processador de textos sencer, sense ajut extern. Aquesta acció s'emmarca dins del seu període de pràctiques.


Avui ha tocat classe. L'Alba, que és qui normalment porta aquest grup, està malaltona, i ha vingut la Marta a fer la classe, amb l'ajut del Javi, que ja n'és tot un expert. Amb molt poc temps d'antelació, la Marta ha hagut de fer-se a la idea de que havia de continuar el temari allà on ho havia deixat l'Alba, i tot i que ens ha dit un ocellet que no s'havia preparat gaire la sessió (ai, aquest Messenger!), al final s'ha mostrat molt tranquila i s'ha explicat molt bé.


Felicitats, Marta! (I un altre cop, si et prepares una mica la classe, no patiràs tant!)

2 comentaris:

dinamizador ha dit...

Estic molt content d'haver pogut contribuir un altre cop a una de les classes que s'organitzen al Telecentre.

També vull agrair-te Alfonso la formació que m'he estàs oferint dia a dia que juntament amb la que rep per part de la casa d'oficis dona aquests resultats.

Javi.

Casa d'Oficis "Sant Feliu, Ciutat Digital" ha dit...

Enhorabona, especialment per la Marta, que s'estrena com a "profe"! Ja veiem que es pren molt seriosament el Telecentre... Molt bé!

Poc a poc us esteu convertint en uns tot-terreny. Això sí, no us confieu i continueu preparant-vos les classes com si fos el primer dia. És la millor manera d'evitar patiments.

Ànims!