El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/6/10

Finalitza la Casa d’oficis 2009 i comença una nova etapa per a mi..

El passat dilluns 31, va finalitzar la segona edició de la Casa d’oficis Sant Feliu Ciutat Digital.

L'acte va tenir lloc a la Torre del Roser, on els alumnes van poder demostrar totes les seves habilitats i els seus coneixements adquirits, durant aquest any de formació i treball, amb un vídeo realitzat pel grup de dinamització digital.

L’acte de cloenda va finalitzar amb l’entrega dels diplomes als 16 alumnes, 8 tècnics/ques Microinformàtics i 8 Dinamitzadors/es Digitals Multimèdia.


Entre aquest grup de dinamitzadors digitals multimèdia em trobava jo, Montse Collado, la nova dinamitzadora de les tardes del Punt Tic del Palau Falguera. Gràcies a la experiència adquirida a la Casa d’Oficis, avui dia tinc l’oportunitat d'incorporar-me com a dinamitzadora digital.

2 comentaris:

Lidia ha dit...

Quina llàstima que s'ha acabat la Casa d'Oficis a sigut una etapa de aprenentatge i responsabilitat per a tots, moltes felicitats Montse t'ho mereixes ;)

Lidia ha dit...

Una llastima que hagi finalitzat la Casa d'Oficis a sigut una bona experiencia on tots hem aprés moltes coses, tan en l'ambit professional com personal ja que molts de nosaltres hem crescut com a persones.

Felicitats Montse t'ho mereixes estic segur que farás un bon treball al Punt TIC ;)