El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

6/7/10

3 blocs municipals, a l'edició d'enguany dels Premis Blocs Catalunya


Els blocs Sant Feliu Innova, Sant Feliu On Line i Fem Barri participen enguany al certamen de referència de la blocosfera catalana.

Les tres bitàcoles estan inscrites a l'apartat de Blocs Corporatius, tot i tenir temàtiques diferenciades:

  • El Bloc de Sant Feliu On Line, possiblement la primera bitàcola del país redactada des d'una administració pública, funciona des del juny de 2006. Els temes que es tracten al bloc giren al voltant de la utilitat de la tecnologia per ciutadania i entitats. També se'n fa ressò de l'actualitat tecnològica, especialment d'allò que té a veure amb el Programari Lliure. (Vota'l aquí)
  • El Bloc Sant Feliu Innova és una referència en quant a les TIC aplicades al món de l'empresa, especialment les pimes i emprenedors. Dona una especial importància als casos d'èxit de la ciutat però, com el seu germà Sant Feliu On Line, ultrapassa els límits municipals per difondre l'actualitat tecnològica global aplicada al món de l'empresa. (Vota'l aquí)
  • El bloc Fem Barri és una bitàcola comunitària coordinada des del Projecte d'Intervenció Integral dels barris de La Salut i Can Calders, i esdevè una crònica contínua de la intensa activitat dels dos barris. Amb col·laboracions externes, fins i tot de tipus culinari, esdevé un termòmetre del dia a dia dels/les veïns/es i les entitats dels barris. (Vota'l aquí)

El període de votacions populars finalitza el dia 6 de setembe a les 24h. Els usuaris poden votar tant els seus blocs favorits com les entrades publicades als blocs. D'aquesta manera s'escolliran els blocs finalistes, i llavors el jurat determinarà els guanyadors.

Més informació a:

Web dels Premis Blocs Catalunya

Bases del concurs