El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

2/7/10

Nova etapa de tallers al Punt TIC del Palau Falguera


Hem començat amb gran èxit en el Punt Tic del Palau Falguera, els tallers d'estiu de vídeo, fotografia digital, càmera i retoc, i creació de blocs. Expliquem breument els tallers:

Tallers d’introducció a la Fotografia Digital dirigit a usuaris que s'inicien en el món de la fotografia amb càmera digital sense experiència que desitgin conèixer les peculiaritats de la seva càmera per aprofitar al màxim el seu equip fotogràfic.

Taller de vídeo orientat a persones que els interessi editar els seus vídeos casolans, tallar-los, afegir diferents vídeos en una sola seqüència, editar el so, fins hi tot gravar els vostres propis DVD’S com si fossin autèntics professionals.

Taller de blocs, una dels aplicacions més populars del Web 2.0., una manera diferent d'entendre Internet, us ensenyem a crear webs dinàmiques i interactives que segur us agradaran!!!

Cada taller es compon de 4 sessions de 2 hores, sent 8 hores el total del curs, suficients per a acostar-vos a cadascuna de les disciplines i que pugueu començar el vostre camí amb autonomi

Horari:

  • DILLUNS I DIMECRES de 18h a 20h
  • DIMARTS I DIJOUS de 10h a 12h
  • DIMECRES I DIVENDRES de 10h a 12h

Per a més informació PuntTIC 936666180