El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/5/11

L'Oficina de Seguretat de l'Internauta actualitza el seu web per donar prioritat als menors



L'Oficina de Seguretat de l'Internauta (OSI) del Inteco té nova pàgina web amb un disseny renovat. Amb la qual pretén que la informació sigui fàcilment localitzable i més efectiva per al ciutadà, ajudant-li a resoldre els problemes de seguretat que puguin sorgir-li. Els usuaris tindran nous butlletins de seguretat, sobretot enfocats als quals comencen a donar els seus primers passos en internet.

La web inclou, a més, una nova secció, http://menores.osi.es/, dirigida a menors, pares, i educadors amb la finalitat de conscienciar i informar sobre les bones pràctiques per a un ús segur d'internet. Aquesta 'web' és divideix en cinc espais dels quals tres estan dirigits a menors per franges d'edat, el quart espai té com a públic objectiu als pares i el cinquè està destinat als educadors dels menors.


Cada espai ofereix material atractiu i adaptat al públic al que va dirigit. En el cas dels menors, s'intenta captar la seva atenció mitjançant jocs, animacions i vídeos, a més de posar a la seva disposició una bústia d'ajuda. D'altra banda, l'oferta per a pares i educadors inclou eines de seguretat de descàrrega gratuïta, glossari de termes i enllaços d'interès, a més de recursos pedagògics, en el cas d'aquest últim grup, que són dos cursos de formació en línia gratuïts amb l'objectiu que disposin de materials específics de seguretat en Internet per poder ser utilitzats en les classes habituals.

Es manté el servei d'ajuda i assessorament a través de la web, per resoldre els problemes que els puguin sorgir als usuaris. També continua disposant de la secció de descàrrega d'útils gratuïts amb eines de Seguretat. Tot això, amb l'objectiu de servir d'ajuda preventiva i reactiva als ciutadans davant les amenaces de Seguretat.