El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/9/06

Ressaca de tornado

Com ja vam comentar al blog la cosa va durar poc (uns 2 minuts) però va ser molt intensa, concretament es va tractar d'un tornado de força nivell 2, és a dir, que pot aixecar teulades i arrossegar vehicles.

Al polígon industrial Matacàs, que està situat a menys de 100 metres del Telecentre del Palau Falguera, la cosa no va ser millor. Allà, per exemple, el tornado va arrencar les portes de l'empresa Envernissats Gaspar i va enviar volant més de tres metres a un dels seus empleats. També va enfonsar una part dels sostres d'aquesta i d'altres naus industrials del polígon.

A un Renault Twingo blau estacionat a la zona el va aixecar i girar mentre l'enclastava contra un semàfor. Finalment el tornado el va deixar tombat.

A les fotografies es pot apreciar com va a arribar a bolcar una furgoneta que circulava al carrer de Pla, situat a uns 300 metres del Telecentre.

Els dos ocupants del petit camió de 3.500 kg. de les fotografies es van topar amb el tornado que els va aixecar uns 3 metres del terra i els va treure de la carretera.

Altres danys a la ciutat han estat cables elèctrics caiguts, teules i uralites caigudes, dos arbres per terra, diversos semàfors afectats, la caiguda d'un tros de terrat al pati de l'escola pública Salvador Espriu, desperfectes en panells publicitaris, 20 cotxes afectats...