El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

4/9/06

Un indigent troba refugi a Internet

Un vagabund de Las Vegas disposa d'un blog des del 2002. Es tracta de http://thehomelessguy.blogspot.com/


Kevin Barbieux
, un "sense sostre" des del febrer de 1982, manté la seva veu a Internet mitjançant un portàtil que li van donar i l'aprofitament de les connexions wifi obertes a Las Vegas.


El seu diari a la xarxa reb mensualment gairebé 15.ooo visites. El seu blog s'anomena "l'home sense casa" (The homeless guy).


En Kevin escriu en un to "èpic" sobre les seves experiències personals com d'altres companys del carrer: la pròpia vida de Kevin, dificultats al carrer, els seus companys als parcs, les "passejades". etc. Fa poc s'ha mudat a Nashville (Tennessee).


Els interessos d'en Kevin són la pobresa, la justícia social, el capitalisme, Gandhi, Jung, Steinbeck...


Als Estats Units són diversos els indigents que tenen la seva pròpia pàgina web personal per tal de seguir en contacte amb les seves famílies i amics, expresant els seus ànims així com per rebre algun donatiu particular mitjançant el sistema pagament PayPal. Alguns es guanyen uns diners venent coses per Internet (còmics de coleccionista, etc.).


Un altre indigent americà, Ivy, que viu a un bus abandonat de Fillmore (California) fins i tot disposa d'un estudi de televisió digital.