El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/3/07

5rodando, volant sol.

Recordeu el bloc dels cinc de Can Llovera?

El dia 23 de març va finalitzar el curs on van aprendre a fer i mantenir el seu propi bloc, on expliquen com es veu el món des d'una cadira de rodes.
.
Han après a fer entrades al bloc, a mirar els comentaris i respondre a tot aquell que els deixi un missatge. A més, ja saben pujar fotos al blog per a il·lustrar les seves entrades, ja que són conscients que llegir només text pot arribar a cansar una mica la vista.



Inclùs hem viscut una estada al taller de la cadira amb motor elèctric de l'Enrique, que va fer bíceps amb una de manual fins que no l'hi van retornar la motoritzada.

Desprès d'aquesta enriquidora experiència, ara els toca enfrontar-se a la por de la pàgina en blanc tots solets, i sembla ser que el Juan Carlos Calderón ha agafat el timó ben fort, per a dir la seva al quadern de bitàcola.

El Juan Carlos ens ofereix via bloc el llibre que va escriure sobre la seva experiència al servei militar, que porta per nom Verde que te quiero Verde.


El Juan Carlos no és l'únic dels rodants que ha escrit un llibre, ja que la Paquita Ros també és aficionada a l'escriptura, i té un altre llibre calentó sota el braç.

Si voleu aconseguir algun d'aquests llibres, podeu contactar amb ells escrivint un comentari al Juan Carlos o la Paquita. Els trobareu a http://5rodando.blogspot.com