El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/3/07

Acte de presentació de la Guia Digital d'Entitats

.
Tot estava preparat per presentar la guia ...
.


Van assistir més 50 persones del teixit associatiu.
.
.
La presentació va a anar a càrrec d'en Carles Soriano, regidor de noves tecnologies i en Sergio Méndez, tècnic en comunicació i noves tecnologies.
.
.
Tot començava...
.
.
En Sergi va presentar el web dedicat a l’associacionisme i que té com a missió dotar el municipi d’eines per dinamitzar, prestigiar i millorar les capacitats del teixit associatiu local.
.
.
La guia donava, en el moment de la presentació, un espai propi a Internet a un total de 162 entitats, col·lectius i moviments socials de la ciutat.
.
.
En Sergi també va explicar que a l’espai digital www.santfeliu.cat/entitats, el visitant troba les entitats agrupades per àmbit d’actuació i pot executar diferents cerques.
.
.
Per la seva banda, cada entitat té accés al portal web d'entitats amb un usuari i una contrasenya pròpia, per tal de poder realitzar ella mateixa les modificacions necessàries.
.

A la presentació també es va lliurar a cada entitat un CD-ROM amb les instruccions detallades de funcionament de la Guia digital d’entitats. També es pot sol·licitar a l’adreça de correu electrònic entitats@santfeliu.cat o presencialment al Telecentre del Palau Falguera.

El projecte “Sant Feliu On Line” s’articularà la posada en marxa d’un mecanisme personalitzat de tutorització, suport i assessorament a les 162 entitats presents a la guia.

A la franja horària indicada, i sota demanda, es farà una explicació pràctica sobre el funcionament de la guia digital d’entitats al Telecentre del Palau Falguera. Us ajudarem a actualitzar les seves dades a les entitats, rebre formació sobre com modificar la seva informació, introduir fotografies, etc.

.



TUTORITZACIÓ DIGITAL PER ENTITATS:
Dimarts de 20 a 21 hores

Telecentre del Palau Falguera. Carrer Falguera, 6

Telèfon concertació de reserves: 93 666 61 80
(imprescindible cita telefònica prèvia)

entitats@santfeliu.cat