26/3/07

Acte de presentació de la Guia Digital d'Entitats

.
Tot estava preparat per presentar la guia ...
.


Van assistir més 50 persones del teixit associatiu.
.
.
La presentació va a anar a càrrec d'en Carles Soriano, regidor de noves tecnologies i en Sergio Méndez, tècnic en comunicació i noves tecnologies.
.
.
Tot començava...
.
.
En Sergi va presentar el web dedicat a l’associacionisme i que té com a missió dotar el municipi d’eines per dinamitzar, prestigiar i millorar les capacitats del teixit associatiu local.
.
.
La guia donava, en el moment de la presentació, un espai propi a Internet a un total de 162 entitats, col·lectius i moviments socials de la ciutat.
.
.
En Sergi també va explicar que a l’espai digital www.santfeliu.cat/entitats, el visitant troba les entitats agrupades per àmbit d’actuació i pot executar diferents cerques.
.
.
Per la seva banda, cada entitat té accés al portal web d'entitats amb un usuari i una contrasenya pròpia, per tal de poder realitzar ella mateixa les modificacions necessàries.
.

A la presentació també es va lliurar a cada entitat un CD-ROM amb les instruccions detallades de funcionament de la Guia digital d’entitats. També es pot sol·licitar a l’adreça de correu electrònic entitats@santfeliu.cat o presencialment al Telecentre del Palau Falguera.

El projecte “Sant Feliu On Line” s’articularà la posada en marxa d’un mecanisme personalitzat de tutorització, suport i assessorament a les 162 entitats presents a la guia.

A la franja horària indicada, i sota demanda, es farà una explicació pràctica sobre el funcionament de la guia digital d’entitats al Telecentre del Palau Falguera. Us ajudarem a actualitzar les seves dades a les entitats, rebre formació sobre com modificar la seva informació, introduir fotografies, etc.

.TUTORITZACIÓ DIGITAL PER ENTITATS:
Dimarts de 20 a 21 hores

Telecentre del Palau Falguera. Carrer Falguera, 6

Telèfon concertació de reserves: 93 666 61 80
(imprescindible cita telefònica prèvia)

entitats@santfeliu.cat