El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/3/07

"Entitats en xarxa": presentació de la Guia on line d'entitats de la ciutat

La GUIA DIGITAL D'ENTITATS serà un instrument al servei del moviment associatiu de Sant Feliu de Llobregat amb la funció d’aglutinar l’oferta associativa existent al municipi. Un portal web de les entitats a Sant Feliu de Llobregat.
.
Com ja us vam comentar aquí i aquí el proper dimarts 20 de març a les 19:30 hores es farà la presentació de la GUIA DIGITAL D'ENTITATS a la Sala dels Àustries del Palau Falguera.
.
.


Totes i cada una de les entitats, col·lectius i moviments socials de la ciutat tindran presència en línia mitjançant un espai propi en aquesta guia web de les entitats de Sant Feliu.


La guia digital d'entitats, "entitats en xarxa", inclourà doncs:
.

  • Directori del moviment associatiu de la ciutat amb les seves dades principals.
  • Un espai individualitzat per a cadascuna de les associacions que donarà presència en línia a les seves finalitats, activitats bàsiques, fotografies, plànol de situació, etc.

.

En una segona fase el portal també disposarà d'una relació de recursos a disposició de les entitats de Sant Feliu: equipaments, ajuts i subvencions així com enllaços amb organismes públics i xarxes associatives.
.
Des del portal d'entitats també es podrà accedir a tots els webs de les associacions de la ciutat que disposin d'un lloc propi a Internet.

En definitiva, aquest espai web dedicat a l'associacionisme local és un projecte innovador que té com a missió dotar al municipi d'eines interactives per dinamitzar, prestigiar i millorar les capacitats del teixit associatiu local, respectant la seva autonomia i identitat.

La GUIA DIGITAL D'ENTITATS aprofitarà les diferents realitats i l'heterogeneïtat de l'associacionisme local per sumar i construir una plataforma viva, reflex de l'actual dinamisme de les entitats de la ciutat.
.

Us esperem a la presentació de la guia d’entitats online de la ciutat...
.