El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

5/12/07

Alfabetització digital: Una història en primera persona



Es complicat aprendre informàtica i Internet? Què en penseu?


Com tot aprenentatge, requereix un petit esforç. Però si poséssim en una balança aquest petit esforç, i a l'altre cantó tots els avantages que suposa poder utilitzar les Noves Tecnologies, a que no sabeu qui guanyaria?

Qualsevol persona que estigui disposada a aprendre com funciona un ordinador, i que vingui al Telecentre del Palau Falguera, iniciarà un procés que durarà 2 mesos.

En aquest període de temps una persona que desconegui totalment la informàtica i Internet arribarà a tenir els coneixements suficients per a perdre la por a l'ordinador, desar els seus documents, navegar tranquilament per Internet i utilitzar el correu electrònic.

Això mateix és el que li va passar a la Lolita. Va arribar al Telecentre amb ganes d'aprendre, i va passar d'una situació d'estrés davant l'ordinador a tenir un de propi a casa.

Un bon dia ens va enviar un correu electrònic dient-nos que ja tenia fins i tot Internet, i vam pensar que seria interessant que ens expliqués com havia viscut aquest procés d'aprenentatge. Ella, tan amable que és, ens va dir que acceptava encantada. Aquí en teniu el resultat:




1 comentari:

OLGA ha dit...

Molt bon vídeo. A mi m'agradaria fer-ne uns quants també. A veure si a principis d'any m'hi poso.