5/12/07

Alfabetització digital: Una història en primera personaEs complicat aprendre informàtica i Internet? Què en penseu?


Com tot aprenentatge, requereix un petit esforç. Però si poséssim en una balança aquest petit esforç, i a l'altre cantó tots els avantages que suposa poder utilitzar les Noves Tecnologies, a que no sabeu qui guanyaria?

Qualsevol persona que estigui disposada a aprendre com funciona un ordinador, i que vingui al Telecentre del Palau Falguera, iniciarà un procés que durarà 2 mesos.

En aquest període de temps una persona que desconegui totalment la informàtica i Internet arribarà a tenir els coneixements suficients per a perdre la por a l'ordinador, desar els seus documents, navegar tranquilament per Internet i utilitzar el correu electrònic.

Això mateix és el que li va passar a la Lolita. Va arribar al Telecentre amb ganes d'aprendre, i va passar d'una situació d'estrés davant l'ordinador a tenir un de propi a casa.

Un bon dia ens va enviar un correu electrònic dient-nos que ja tenia fins i tot Internet, i vam pensar que seria interessant que ens expliqués com havia viscut aquest procés d'aprenentatge. Ella, tan amable que és, ens va dir que acceptava encantada. Aquí en teniu el resultat:
1 comentari:

Olga ha dit...

Molt bon vídeo. A mi m'agradaria fer-ne uns quants també. A veure si a principis d'any m'hi poso.