El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

10/12/07

Novetats al servei d'Internet de la Biblioteca M. Roig: servei d'Internet i ofimàtica


Des de finals del mes de novembre, el servei d’Internet de la Biblioteca Montserrat Roig presenta novetats molt destacades.
.
El nou servei ofereix autonomia a l'usuari perquè pugui connectar-se a Internet i utilitzar eines ofimàtiques (MS Word, MS Excel, MS Access, editor d’imatges, etc.), gravar i imprimir els treballs realitzats.
.
Els ordinadors destinats a aquest servei estan pensats per a la consulta d’informació, la investigació i l’aprenentatge.
.
Per poder utilitzar aquest servei cal que disposeu del carnet d’usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona.


Es pot reservar prèviament.

Les RESERVES les podeu fer per Internet a través de la pàgina web www.puntxarxa.org/diba/reserves o a la mateixa biblioteca (als catàlegs o al taulell del segon pis).

Un cop feta la reserva, cal prendre nota de l’hora i el número d’ordinador en el qual l’heu fet. Només podreu utilitzar el PC on hagueu fet la reserva.

Les sessions són d’1 hora i comencen a les hores en punt. Disposeu d’un màxim de 20 sessions al mes. També hi ha ordinadors de consulta ràpida, de 10 minuts com a màxim.

Quan inicieu el PC us haureu d’identificar amb el vostre número d’usuari (10 dígits del carnet de la biblioteca) i la contrasenya (DNI sense lletra o NIE o passaport en el cas dels usuaris estrangers).

Per qualsevol problema amb la vostra validació, us haureu d'adreçar al personal de la biblioteca.

El sistema us indicarà en tot moment el temps de què disposeu, i us avisarà amb un missatge quan faltin pocs minuts per finalitzar la vostra sessió.

Podeu gravar les vostres consultes i treballs en CD o dispositiu USB, que cal que porteu vosaltres (la biblioteca no facilita els suports de gravació).


També podreu imprimir els vostres treballs o les consultes.

Per imprimir prèviament cal haver ingressat crèdit al vostre carnet. Adreceu-vos al personal de la biblioteca per fer l’ingrés.

Les impressions poden ser en color (0,30 euros per full) o en blanc i negre (0,10 euros per full).

Els INFANTS fins als 13 anys també disposen d’un servei d’Internet i d’ofimàtica a la sala infantil. Per utilitzar el servei cal que tinguin el carnet de la biblioteca i una autorització del pare, mare o tutor (cal demanar-la al taulell de la sala infantil). Les sessions tenen una durada de 30 minuts i no cal fer reserva prèvia.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre el servei d’Internet i ofimàtica podeu adreçar-vos al personal de la Biblioteca Montserrat Roig o bé trucar al telèfon 93.685.01.86 o escriure un missatge a l’adreça de correu electrònic b.st.feliull.mr@diba.cat.

Recordeu que a la biblioteca també disposeu de connexió WI-FI d’accés gratuït a Internet. En aquest blog vam parlar d'això el 27/11/06. I també us ho vam explicar a la secció "sense fils" del nostre web des d'on us podeu descarregar el manual d'ús d'accés (PC i Macintosh) a la xarxa sense fils de la Biblioteca Montserrat Roig.