El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

10/12/07

Currículum on line


El currículum Vitae (del llatí “carrera de la vida”) és una eina imprescindible a l’hora de posar-nos a buscar feina, de fet, el currículum serà el primer contacte que tindrem amb l’empresa per la qual volem ser contractats. Per entendre la seva importància hem de pensar que el currículum és l’aparador de la nostra formació, experiència i de les nostres habilitats, per aquest motiu tenir un currículum atractiu als ulls de l’empresari ens pot facilitar molt la recerca de feina.

Vista la importància d’aquest document, el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) ha posat en marxa des de la seva pàgina web una eina per poder fer el currículum, d’una manera senzilla i ràpida, amb el qual podrem transmetre d’una forma atractiva i eficaç la nostra candidatura.

El currículum, que es pot fer tant en català com en castellà, es fa en cinc passos, on haurem d’omplir diversos camps referents a la nostra formació, experiència laboral, dades personals, coneixements, etc... El procés és apte per a tothom ja que ve totalment guiat i amb exemples clars que ens ajuden a omplir aquells camps on tinguem més dificultats.


Un cop acabat, podrem guardar-lo al nostre ordinador, modificar-lo amb un processador de textos (Word, Openoffice...) o bé enviar-lo directament per correu electrònic.

Per visitar directament l'apartat de la web del SOC on es pot fer el currículum apreta aquí

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sembla molt fàcil!