El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/4/08

Alguna vegada heu escoltat un llibre?

Hi ha qui llegeix els llibres, hi ha qui li agrada que se l'expliquin... i hi ha qui vol escoltar-los sense necessitat que ningú faci de narrador.


He sentit parlar dels àudiollibres? L’Òscar Alcalá, autor del bloc Oh My Blog!, fa poc ens explicava en un post la seva experiència.

“Llegeixo més coses en un dia del que pot ser sa per a una persona normal. [...] llegir un llibre al final del dia per distreure’s sona menys atractiu”. Així expressa Alcalá la raó que la fet provar aquest enginy.

I de moment, sembla que li agrada: “Si bé no són un substitut dels llibres, sí que són una bona alternativa, i tenen l’avantatge que exerciten la imaginació”, potser perquè és una activitat més passiva que llegir.

També els recomana si “no tens temps per llegir” o us proposa que els escolteu a la feina o al cotxe. Substituint la ràdio o la música, potser?

Quant al blogger Alcalà, ell prefereix escoltar-los abans d’anar a dormir. Com si algú us expliqués un conte. Però qui s’ocuparà d’ajustar el llençol i la manta del vostre llit? Aquí ja no tenim resposta.