El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/4/08

El repte de Sant Feliu On Line: cap entitat sense bloc

Si us heu passejat aquestes últimes setmanes pel nostre bloc, haureu vist un munt de posts que us parlen d’entitats que estan passant per un curs de blocs, descobrint la gran quantitat de possibilitats que aquests bitàcoles digitals ofereixen.


Després de fer la formació amb la Francisca, dinamitzadora digital d’entitats de la ciutat, surten amb el seu bloc creat, amb el qual es comunicaran amb els altres membres, es donaran a conèixer a la població en general, i de ben segur, passaran una bona estona provant totes les eines que hi poden utilitzar.

Algunes de les entitats que han passat per les mans del programa municipal d'inclusió digital Sant Feliu On Line són el Casal de la Gent Gran, el grup del Centre de Dia de Pins d’Or, la Federació d’Associació de Veïns i el Casal de la Dona de Sant Feliu i també un munt d’AMPAs de les diferents escoles de Sant Feliu.


Ja veieu, al final entre tots aconseguirem que les entitats i associacions de Sant Feliu disposin de la seva eina per ser presents a la Xarxa.

Amb els blocs i bitàcoles, l’actualització i edició de continguts és molt senzilla, permet posar en comunicació un nombre infinit de persones i compartir material en línia, com fotografies, documents i vídeos.


Sou una entitat i encara no teniu bloc? Això no pot ser! Escriviu-nos a tic@santfeliu.cat i us ajudarem!