El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/4/08

Els joves i les Noves Tecnologies: què passa?

"Les TIC ens han proporcionat canals de comunicació que no fa gaire temps eren impensables. Aquests nous canals de comunicació incideixen en la manera de relacionar-nos socialment, en el nostre aprenentatge i en l’adquisició de coneixements. Però... quins usos fan els joves de les TIC?"


Així de desafiant i motivadora és la introducció de la Jornada TICJoves, que es farà el 22 d'abril al Citilab de Cornellà. Allà s'analitzaran els usos tecnològics, socials i lingüístics que fan els joves de les TIC, mitjançant la visió dels alumnes de 3 instituts catalans de secundària.


Què penseu? Pot estar bé? Serà un acte on es pugui entendre el futur de la xarxa amb les expectatives de qui té més potencial a l'hora d'utilitzar-la? Serà un acte d'adults i per a adults encobert, amb uns participants molt instrumentalitzats? O potser és que avui estem massa crítics al Telecentre? Deixeu-nos un comentari!


Internet vs. TV per adolescents: Està clar, oi?

Per a esbrinar-ho, l'Alba i la Marta, de la Casa d'Oficis, hi seran allà i no es perdran paraula. Amb el seu ull crític i analitzador, s'encarregaran d'explicar-nos l'ànima de la jornada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Massa crític? Massa Luke Perry (Dylan)?

Era hermano de Krusty, no?

Anònim ha dit...

Crec que era l'únic personatge que veia la sèrie a la TV. D'aquí el seu alcoholisme...

Per cert, què ha sigut d'ell? Seguirà la "brillant" trajectòria de Rob Lowe, amb corrupció de menors inclosa?

Tot un descobriment, el concepte americà de "loser". Es completament absurd i estèril, però aqúi a Europa fa que ens fem "unas risas", no? God bless... not me!