El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/5/08

Hollywood? Sant Feliu On Line? Palau Falguera?!?

Què passava el divendres al matí al Palau Falguera?!?
.
Molta gent va veure la Iolanda, la nostra periodista i dinamitzadora 2.0, amb càmeres i a la carrossa del marquès de Castellbell del segle XVIII procedent d'Itàlia (amb els seus maravellosos daurats originals de motllures i ferratges i el nacre incrustat en els plafons de la caixa), a la Capella contruïda l'any 1890 per Joaquín de Càrcer pròpia del romanticisme vuitcentista i un interior molt abarrocat, a l'estàtua del déu Bacus del segle XVIII que va ser importada d'Itàlia, al Saló dels Vanos (anomenat així per les vitrines que exposaven molts vanos de diferents èpoques), al Saló dels Àustries (amb les seves pintures realitzades probablement a finals del segle XVIII o principis del segle XX i que reprodueixen escenes de la Bíblia: Jonàs i la balena, Jesús guarint un cec, la resurrecció de Llàtzer...), als jardins del Palau...


Iolanda Parra estava fent un informatiu en vídeo del projecte municipal d'alfabetització digital "Sant Feliu On Line" de la regidoria de noves tecnologies.


Ja tenim moltes ganes de veure com ha quedat aquest TeleNotícies local sobre les noves tecnologies i l'alfabetizació digital...


El to d'aquest TeleNotícies serà experimental, amb un component de recerca d'un format de vanguarda de comunicació i amb un estil informal i no tradicional però d'actualitat, rigorós i més proper.
.
Es volen reflectir les principals novetats locals en el camp de les noves tecnologies seguint una filosofia caracteritza per l'eclecticisme dels seus continguts, potenciant nous formats i camps creatius i apostant per l'elaboració de reportatges amb un component de presència d'elements emblemàtics i poc coneguts de la ciutat.
.
En futures edicions també es voldria donar el màxim suport al panorama local d'usuaris, emprenedors, productors i creadors relacionats amb el món de les noves tecnologies i la innovació, ja siguin usuaris del Telecentre, associacions locals usuàries de les TIC, músics, fotògrafs, dissenyadors de pàgines web o tecnòlegs.
.
Es faran 6 edicions de l'informatiu d'aquí a l'estiu. Si aquesta acció de comunicació troba una bona acollida per part de la ciutat es podrien realitzar més números i potenciar el contacte directe amb el carrer i l'opinió de la gent que composen el món santfeliuenc de les noves tecnologies i la innovació, alternant la presentació amb els reportatges i els qüestionaris a personatges rellevants locals en el camp de les TIC i Internet i, fins i tot, a persones anònimes del carrer amb alguna cosa a dir sobre les noves tecnologies.
.

El rodatge el va fer l'empresa que està realitzant el documental sobre les noves tecnologies a la ciutat, el col·lectiu Jolines Produccions .

Recordeu el documental, no?

En vam parlar el 20/12/2007 i el 20/02/2008...


El resultat del TeleNotícies TIC es podrà veure, ben aviat, al canal de YouTube de "Sant Feliu On Line":

www.youtube.com/santfeliuonline

Ah! Recordeu que també podeu gaudir del Connect@ts, el butlletí en línia de notícies i recursos TIC:
.

Aquí , aquí i aquí us vam explicar que era això. Ja podeu consultar 2 números:

Març de 2008:
» Número 1 - 1 de març de 2008

Abril de 2008:
» Número 2 - 2 d'abril de 2008