El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/5/08

Primers diplomats als cursos de Creació de Blocs

Primers diplomats als cursos de Creació de Blocs per a Entitats Ciutadanes que promou el programa d'alfabetització digital "Sant Feliu On Line" de la Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Diverses associacions han aconseguit tenir presència a Internet amb la creació del seu bloc de l'entitat, posant en pràctica tot el que han après durant els cursos.

A la foto veieu el Paco i la Montse de l'AMPA de les Escoles Bressol Municipals, rebent els seus diplomes de mans de Carles Soriano, regidor de Noves Tecnologies.


Durant el curs que va començar el passat 28 de març, a més a més de la creació dels seus blocs personals (blogcacola, familia de blogcos) han creat el blog de l'AMPA EBM on informen de totes les activitats relacionades amb les escoles bressol.





També el Francesc Andreu de l'Associació de comerç de Mas Lluí, i l'Oriol Homar de l'entitat AMPA CEIP Salvador Espriu han finalitzat la formació i han rebut els seus diplomes.



El bloc de l'AMPA CEIP Salvador Espriu, és un bon exemple de l'aprofitament de les eines web 2.0 amb enllaços a documents, notícies RSS, la revista Espriuenc, i un detall que ens agrada molt i és el Favicon de l'entitat, és a dir aquella petita icona que veieu associada a la pàgina web.