El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/5/08

Més diplomes als cursos de Creació de Blocs

Ja finalitza el mes de maig i amb ell finalitzen molts dels cursos de Creació de Blocs per a Entitats Ciutadanes que promou el programa d'alfabetització digital "Sant Feliu On Line" de la Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Ara tenim moltes persones il·lusionades amb el seu nou bloc i les possibilitats que els hi ofereix tenir un espai de comunicació a la xarxa.

Aquí veieu a la Lolita Carrión, autora del bloc Les meves coses, a en Josep Deu Pérez autor del bloc deuper i a Purificación Mateo autora del bloc Ildefonso, que van començar el curs de Creació de Blocs el passat dimecres 9 d'abril al Casal de la Gent Gran.


També el passat dimecres 9 d'abril en horari de 15 a 16.30 h vam començar un curs de Creació de Blocs per a entitats, al Telecentre del Palau Falguera, amb mares de les AMPA del CEIP A. Gaudí, AMPA del CEIP S.Espriu i AMPA del CEIP J.Monmany.


Visiteu el blog de l'AMPA CEIP A. Gaudí, si voleu estar informats de tot el que es va parlar a l'última reunió, per conèixer els Estatuts, per saber com aconseguir els llibres de text del proper curs, i més informació d'interès per als pares i mares dels alumnes de l'escola.


Al nou blog del l'AMPA CEIP J.Monmany podreu trobar tots els preparatius per a la festa de fi de curs.


Però això no és tot! També s'estan creant blocs de mares i pares dels alumnes de la promoció del 2003 (P4) del Gaudí, i de la promoció del 2001 (1r) i de la promoció de 2000 (2n de primària).


I és que, això de tenir un espai a Internet, és molt engrescador! Hi ha tantes possibilitats per explorar... !