El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

4/6/08

Telecentre Falguera: El factor humà

A banda de l'innegable valor que té un Telecentre com a punt de formació i informació, no és gens menyspreable la funció social que compleix. Som molt conscients que tractem amb persones, no amb usuaris ni alumnes. I és per aquesta raó que hem de dedicar el temps suficient per a explicar els dubtes que puguin sorgir, encara que no sempre sigui possible.

I com no, amb les persones que freqüenten més el Telecentre, s'arriba a desenvolupar una relació que passa del simple "dinamitzador/usuari". Això, junt amb la Pedagogia de l'humor i el bon ús de la intel·ligència emocional fa que el procés d'aprenentatge es desenvolupi amb més facilitat i eficiència, i per suposat, en un marc molt més agradable.

Ara veureu una mostra de la gent que tenim una tarda qualsevol al Telecentre:

La Sole ha fet algun curs amb nosaltres, i ve a l'accés lliure a actualitzar el bloc de Pins d'Or. Avui està buscant fotos d'amapoles amb el buscador de Yahoo, i provant de descarregar-les a la seva memòria USB.



És més maca...! Avui ens ha portat un regalet: un bonic càctus que ha plantat i decorat ella mateixa. Hem de dir que és MOLT bonic. Ja li hem buscat un lloc a prop d'una finestra per que agafi una mica de llum natural. Mireu què maco:



La Sebi va acabar fa poc l'itinerari formatiu del Telecentre, i ve totes les setmanes (no falla mai!) a practicar mecanografia. Just aquesta setmana s'ha atrevit a recuperar això del correu electrònic i ja comença a intercanviar missatges amb la seva família.



En Teo és un habitual del Telecentre, des de fa anys. Messengeador incansable, deu tenir milions de contactes al seu compte de missatgeria instantània.



El Teo avui ha quedat amb l'Alfonso i la Vicky a xatejar una estona. Aquests dos trapelles han aparegut motoritzats, al damunt d'aquesta bici elèctrica tan estranya:



El senyor Pedro, tota una institució al Telecentre, mai falla a la seva cita dels dimecres:



La Montse, que ve des de Molins de Rei quasi tots els dies a seguir un curs Mentor d'ofimàtica des del Telecentre. Tot just ha acabat el curs d'Internet i el de fotografia digital, i no pararem fins que no es faci un bloc!



En Miquel, el revolucionari incombustible del Telecentre, escoltant blues del bó. Avui tocaba Muddy Waters.



I la Carmen, que tot i estar encara fent el curs d'Internet, ja ve amb el seu portàtil a connectar-se al racó wi-fi i mirar el seu correu de gmail.



Gràcies a tots/es. Ja sabeu que sense vosaltres no seria possible!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina comunitat