El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/1/09

JA TENIM ELS PREMIS DEL PRIMER FESTIVAL "WORK ON FEST" (I)

"Cada vegada treballem més hores. Els horaris són flexibles fins al punt que sembla que vivim per a treballar i no treballar per a viure. El temps, el nostre temps, s'ha convertit en un un article de luxe...".

.
Amb aquesta idea com a eix central, la UGT de Catalunya va proposar a la ciutadania el primer WORK ON FEST, festival cinematogràfic en format de microcurts per Internet que, en aquesta primera edició, es va inspirar en el món del treball i els horaris laborals i que va comptar amb la col·laboració del l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
.
Aquí veureu que us hem parlat d'aquest tema diverses vegades:

El passat divendres 23 es va celebrar al CineBaix de Sant Feliu la primera edició del lliurament de premis del 1er. WORK ON FEST on es van reunir diferents personalitats del món audiovisual i de l'àmbit polític i socioeconòmic territorial ja sigui com a representants del jurat o com part dels assistents a l'acte. L'acte el va conduir l'Israel.

Un cop presentades per pantalla la totalitat dels curts presentats a concurs i donats a conèixer els membres del jurat, es van anunciar els noms dels treballs guanyadors.

El tercer premi va ser per al microcurt "Candi" i en va fer entrega del gualardó en Marc Melillas, Director general de la Xarxa de Televisions Locals. Montse Abad, Directora de TVE de Catalunya, va ser l'encarregada d'entregar el 2n premi que va recaure al microcurt "Absències". Josep Maria Álvarez, secretari general de l'UGT-Catalunya va fer entrega del premi especial del públic al microcurt anomenat "2 min". El 1er. premi va a anar a càrrec del microcurtmetratge "La distància" i el va lliurar en Juan Antonio Vázquez, Alcalde de Sant Feliu de Llobregat.

Així, les obres guanyadores de la 1a edició de Work on Fest han estat:

La Distància: Una nit qualsevol, un obrer anònim. Realitat de la jornada laboral retratada d‘una forma surrealista. Massa temps en el tre... [+]

Absències: Una casa, una família i 4 missatges de veu. El curtmetratge tracta sobre el problema de la conciliació familiar i que hauríem de... [+]

Candi: La Candi és una senyora de fer feines que treballa en un pis de Barcelona. Amb aquest microdocumental volem mostrar un dia laboral... [+]

2 min.: Treballar per a viure o viure per a treballar? Quant temps li dediquem a les coses realment importants?
.
.

Felicitat a tots i totes!!! I també a tots els participants!
.

I a la Maria Gómez i el seu "Sobreviure" i a la Marta Sánchez i el seu "1/3", les 2 joves creadores de Sant Feliu, dir-vos també que molts ànims! Un altre any serà. En breu us farem una entrevista en aquest blog per que la gent de la nostra ciutat pugui conèixer millor aquestes dues noies amb inquietuds audiovisuals.

Tots els assistents a l'acte van comentar l'alt nivell de les propostes presentades.
.
Ah! Explicar-vos també que des de la direcció i conducció de l'acte es va fer especial menció a la Casa d'Oficis "Sant Feliu Ciutat Digital", un programa municipal de formació i treball en noves tecnologies que té com a objectius fer que les TIC arribin a tots els ciutadans i teixit soecioeconòmic de la ciutat.
.
En breu us posarem les fotos !!!!

Podeu veure la resta de microcurts participants a la Sala de Projecció

1 comentari:

Anònim ha dit...

Israel amb corbata de llacet, con pajarita vamos.