El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

9/3/09

Canvi de dinamitzador al Punt TIC Falguera!


El Punt TIC Falguera és un equipament viu, i això vol dir que necessita renovar-se contínuament. Fa poc vam canviar els ordinadors, i ara el canvi és de dinamitzador!!!

És a dir, la setmana que ve (divendres 13!!!) l'Alfons (qui escriu aquestes línies) desapareixerà del Telecentre com per art de màgia. Hi ha qui pensa que tinc una identitat secreta i que per això marxo en aquesta data, o que m'he comprat un parell d'illes al Carib, però no és així! O sí? ;-)

Fent una mica de balanç, i amb honroses excepcions com la Marta Mancheño, la dinamització del Telecentre ha estat portada a terme majoritàriament per homes (l'Antonio, l'Eloi i l'Alfons). Però el patriarcat ha finalitzat, i la feina de dinamització del Punt TIC Falguera serà continuada (i millorada) per l'Ana Jarel, la nova dinamitzadora! La podeu veure a la foto de dalt, a la Cerimònia de Lliurament Virtual de Claus del Telecentre.

I què us podem explicar d'ella! Doncs res, deixarem que sigui ella mateixa qui ho faci:

"Doncs res, poc misteri! ;)

Vaig estudiar Psicologia i Gràfica Publicitària i durant algun temps vaig treballar com a dinamitzadora del Projecte Òmnia al barri de El Carmel. Espero que pugui aprofitar tot el que em va aportar aquella experiència per al funcionament del Telecentre!

M'agrada el cinema i la música (sóc original ep?). Actualment és possible descobrir molts grups musicals del nostre entorn més proper amb eines com Myspace a¡xí que el que faré serà recomanar-vos visitar l'espai d'alguns grups amics com per exemple Assemblea, TheForma, Just4Fun o Fred Scampi. Admiro la seva passió i dedicació!

La vessant vinculada al disseny gràfic intento mantenir-la activa amb l'autoaprenentatge, assistint a esdeveniments com Escola Muuu o Congreso de Tipografia o bé cursant algun taller que em sembli interessant (l'últim que vaig fer va ser de serigrafia).

Fins aviat!"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona marxa al Punt TIC del Palau Falguera! Sort Ana!!!

OLGA ha dit...

Bona sort Alfons!

Alfons Expósito ha dit...

Moltes gràcies! La veritat és que trobaré a faltar el contacte amb els usuaris del Telecentre.

Trencant tots els mites existents envers l'atenció al públic, he de dir que durant el temps que he treballat aquí la gent ha estat maquíssima, i que, tal i com t'ha passat a tu, Olga, s'han viscut tot tipus de situacions, algunes realment hilarants, i d'altres més tristes.

Però ara toca nova etapa, amb moltes ganes, i com que segueixo a Sant Feliu, continuaré tenint contacte amb els usuaris. I pujant al Pallars uns quants cops l'any, és clar! No us desempallegareu de mi fàcilment!