El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/5/09

Èxit de participació a les Festes de Primavera 2009

El passat cap de setmana va tenir lloc la 30a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat i la 51a Exposició Nacional de Roses de Sant Feliu.

Aquí us deixem el recull dels diferents actes:

Dissabte 9 de maig

Acte de reconeixement al comerç tradicional i a la persona destacada en la història del comerç. Presentació a càrreg del regidor de Promoció Econòmica, el Sr. Josep Lluís Fernández Burgui amb la intervenció de la presidenta de l'associació de Sant Feliu Centre, la Sra. Margarida Llongueras.

Acte de recepció d'expositors i lliurament de premis dels concursos de les festes de primvera i del concurs de Millor bloc ciutadà emmarcat dins dels II Premis de continguts digitals Sant Feliu On Line. Parlament de benvinguda per part de la Regidoria de Cultura, Sra. Lourdes Borrell i lectura dels següents premis: concurs per amateurs, concurs popular, concurs infantil de roses, concurs roses en miniatura, concurs de la rosa més perfumada, concurs de polyantha, concurs de fotografia Rosa d'Or i concurs a la millor rosa.

Parlament del Regidor de Noves Tecnologies, el Sr. Jaume Mañosas, lliurament del premi Millor bloc ciutadà (1er i 2n premi) i paraules de tancament i felicitació per part del Sr. Alcalde, Juan Antonio Vázquez.

Diumenge 10 de maig

Acte d'entrega de premis del Concurs Millor estand i Millor vitrina, i del Concurs de Millor ús corporatiu d'eines 2.0 per part de micro i pimes. Parlament del regidor de Promoció Econòmica, el Sr. Josep Lluís Fernández Burgui i lliurament de premis a l'estand i la vitrina guanyadors.

Parlament del regidor de Noves Tecnologies, el Sr. Jaume Mañosas i lliurament de premis al guanyador del concurs de millor ús corporatiu d'eines 2.0 per part de micro i pimes.