El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/5/09

La TDT ja ha arribat al Baix Llobregat

Efectivament la Televisió Digital Terrestre (TDT) ja ha arribat al Baix Llobregat i al PuntTIC del Palau Falguera disposem de molta informació i podem resoldre els teus dubtes.

Al PuntTIC trobaràs un tríptic explicatiu amb informació detallada sobre què és la TDT, què guanyem amb aquest canvi i quins canals podrem veure.

Si amb aquesta informació no tens prou, sempre pots consultar la web Connecta't a la TDT! a on podràs trobar resposta a totes les teves preguntes.

I si et fa mandra llegir sobre el tema et deixem un video explicatiu!

1 comentari:

TV Nation ha dit...

La TV sempre tard i malament... És un mitjà de comunicació del segle passat, que s'havia d'haver quedat allà, al segle passat, però es resisteix a morir dignament. Fem una sèrie de preguntes i respostes aclaratòries, per complementar la informació del vídeo:

- La TDT millorarà la qualitat de la TV?

No. De fet, ja veieu que els "nous canals" que havien de fer de la TV una meravella, són en realitat canals de venda i estafes televisives. La qualitat de la programació no té res a veure amb l'emissió digital.

- Però amb la TDT es veurà millor la tele, oi?

Bueno... Si tu ho dius... La TDT permet emissions en alta definició, superior a les 625 línies actuals. Però... vosaltres ho noteu? NO. Encara cap canal emet en HD (alta definició), i no tenen gaire pressa. Tant sols TV3 ha anunciat que faria algunes proves.

- Si em compro ara el decodificador TDT, tindre molts avantatges?

Sí, et notaràs més lleuger sobre tot a la butxaca. Veuràs com la qualitat de l'emissió és pràcticament igual a l'analògica (segons la cobertura de la teva antena, potser alguns canals els veus pitjor). A més, tota la informació sobre la programació que ha de proporcionar la TDT... doncs hi ha d'haver algú que la fiqui, i sembla ser que fa mandra posar la sinopsi d'una película. Si et compres el decodificador de TDT ara, quan finalment s'implanti el estàndard d'HD, t'hauràs de comprar un altre, i podràs utilitzar el vell de safata perquè et portin l'esmorzar al llit!

Però no patiu: Quan finalment tot funcioni com cal (i Internet estigui a molta més distància de la TV de la que està avui), podreu veure la cara de les "patiños" i "anarosas" en Alta Definició. No us moriu de ganes?