24/5/09

Som Premi de Comunicació Local 2008 de la Diputació de Barcelona ! ! ! (1)

Recordeu la nostra candidatura als premis per tal de potenciar la comunicació local, contribuint a un enriquiment del panorama general informatiu i comunicatiu de Catalunya que organitza la Diputació de Barcelona ?
.
Doncs sí, Sant Feliu On Line està d'enhorabona.
.
Som Premi de Comunicació Local 2008 de la Diputació de Barcelona ! ! !
.
Concretament a la categoria “Arrel” (apartat B) que premia a una iniciativa comunicativa d´un ajuntament de la província de Barcelona en el camp de les noves tecnologies.
.
És un premi a una publicació o butlletí digital de caràcter periòdic i finalitat informativa editada per un ajuntament o altra entitat de govern local, en aquest cas el butlletí digital Connect@ts: www.santfeliu.cat/online/butlletiEl regidor de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Jaume Mañosas, recull el guardó a la gala de lliurament d'aquests premis que es va celebrar ahir al vespre a l'auditori de l'Hotel Melià de Sitges i que va congregar prop de 500 persones.

Fa lliurament del premi Maria Maria Corominas i Piulats, Presidenta de la Societat Catalana de Comunicació i Cap de l’Àrea d’Estudis, Recerca i Publicacions del Consell de l'Audiovisual de Catalunya. Ha liderat projectes de prestigi en el camp de la comunicació i les noves tecnologies com "La comunicació local en l’entorn digital a Espanya. Transformacions del sistema audiovisual local (2003-2006)", aprovat pel Ministerio de Ciencia y Tecnología en el Plan Nacional de I+D+I. Sempre responent els nous reptes que significa la digitalització i els processos de convergència multimèdia en els sector de la comunicació, la seva recerca s’ha orientat en aquesta nova direcció, reinterpretant així, o actualitzant així, les seves recerques anteriors sobre la llengua i els mitjans, i sobre l’estructura o sistemes de comunicació.


Aquí podeu veure la fotografia final grupal amb els premiats de totes les categories que va realitzar en Xavier Renau.
.

Reconeixeu a la gent de Sant Feliu?!?

I al co-presentador de la cerimònia en Jordi Estadella?


Aquest vídeo de l'Agència Catala de Notícies permet veure un resum de l'acte.

La recollida del premi a la categoria "Arrel" (apartat B) es pot seguir del fragment 2:27 al 2:34 (minut:segon).

Més imatges de la cerimònia de lliurament es poden veure en aquest altre vídeo de CatalunyaPress:

A partir del 2:40 (minut:segon) es pot veure una panoràmica global dels premiats de totes les categories.

De fet, la categoria "ARREL" era una de les grans novetats d'enguany: la creació d'un nou premi, dotat amb 10.000 euros, destinat a guardonar una revista o butlletí electrònic elaborat per un ajuntament o ens local de la província.