El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/10/09

CICLE DE TALLERS Descobreix… el món d'Internet



La Universitat Oberta de Catalunya amb la col·laboració del programa municipal Sant Feliu Ciutat Digital et vol oferir un cicle de tallers per ajudar-te a descobrir el món d'Internet.

Conèixer millor les diferents plataformes de comunicació que hi ha a la xarxa i saber quin profit en pots treure són algunes de les coses que podràs aprendre en aquests tallers pràctics.

El cicle consta de tres tallers:

El dimarts 20 d'octubre de 18 a 21 h tindrà lloc el taller Trobar el que necessito a Internet; com se superen les limitacions de Google? L'objectiu d'aquest taller és que l'usuari aprengui a fer una bona recerca per Internet, a trobar aquelles informacions que li puguin interessar i ser útils.

El dimecres 21 d'octubre de 18 a 21 h tindrà lloc el taller Les relacions a Internet conèixer quines xarxes socials existeixen. En què consisteixen els fòrums, els xats i les comunitats virtuals és el que ofereix aquest taller.

Per últim, el dijous 22 d'octubre de 18 a 21 h tindrà lloc el taller Jo a Internet. Dissenyant la meva estratègia de presència a Internet: pàgines personals, blogs, fòrums... Com crear un web de manera senzilla sense programacions complicades, com presentar-nos a nosaltres mateixos o al nostre negoci dins la xarxa és el que ensenyarà aquest tercer taller.

La inscripció als tallers és gratuïta i està limitada a un màxim de vint persones. Les places seran assignades per ordre d'inscripció. Per inscriures cal enviar un correu a cbllobregat@uoc.edu o trucar al 93 632 74 74.

Per més informació consulteu el web www.uoc.edu/activitats/descobreix/

Els tres tallers s'impartiran al:
Centre de Suport de la UOC del Baix Llobregat
Torre del Roser
Carrer Joan XXIII, 14
08980 Sant Feliu de Llobregat