El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/10/09

InfoONLINE 14, l'informatiu mensual

Com més d'un ja sap els infoONLINE són els informatius mensuals de la Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu.

Informar-vos de les últimes novetats, en les tecnologies de la informació i la comunicació que s'estan duent a terme dins el projecte Sant Feliu On line, és el punt de partida d'aquests informatius.

La informació, cada vegada més, és un rest de zeros i uns. Les noves tecnologies han passat a ser un pilar clau en la difusió de la informació. Cada dia som més els que utilitzem Internet per rebre i enviar informació.

És per tot això que Sant Feliu On line ha creat els infoONLINEs. Et volem fer arribar la informació com més t'agrada, a través d'Internet, perquè puguis veure-la, sentir-la i llegir-la tantes vegades com vulguis, perquè siguis tu qui decideixi quan vols rebre aquesta informació.

En l'últim infoONLINE, el catorzè, podreu veure:

En què consisteix el curtmetratge que han presentat les Dinamitzadores Digitals Multimèdia al concurs FEMITIC, organitzat per Dones en Xarxa.

L'èxit dels blocs a Sant Feliu i la creació d'una nova comunitat, Santfeliu Sfera, que aplega totes les bitàcoles de la ciutat.

Com ha anat el curs de Creació de Blocs, dirigit a comerciants i emprenedors, que s'ha realitzat al punt TIC del Palau Falguera.

I, per últim, el Cas d'Èxit d'aquest mes que està protagonitzat pel bloc de la botiga de moda i complements Denimwood.

Aquells infoONLINES que no hagis pogut veure els trobaràs al nostre canal de YouTube.

No dubtis a subscriure't per poder rebre l'avís de les noves actualitzacions del canal i així no perdre't la informació que tan et pot interessar.