El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/11/09

Google Wave


Google ha creat Google Wave, un nou sistema de comunicació amb un clar objectiu: convertir-se en el nou model d'interacció online.

"Wave" és una conversa, un document, on una o varies persones poden comunicar-se i treballar compartint qualsevol contingut i servei de Google o de tercers com, per exemple, el Twitter.

Amb Google Wave, Google ha volgut integrar moltes de les eines que utilitzem habitualment com, chats, imatges, vídeos, contactes, compartir documents, mapes, correu electrònic,...

Aquesta revolució, però, de moment no està a l'abast de tots. Ara per ara, als serveis de Google Wave només es pot accedir mitjançant invitació. Així doncs, haurem d'esperar a que l'ús d'aquesta nova eina es comenci a estendre per la xarxa per poder fer-nos amb una de les preuades invitacions.

Quelcom en el que coincideixen tots aquells que han tingut la sort de provar la nova eina de Google és en què no és massa intuïtiva. Per sort, el bloc Lifehacker ha publicat un manual, en format wiki, força complet La guia completa per a Google Wave, disponible en anglès.

Dins el canal Google Vídeos de Youtube també podreu trobar tutorials que us ajudaran a entendre millor el funcionament de Google Wave.