El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/11/09

Ja es poden descarregar pel·lícules des del mòbil


Aquest matí hem pogut llegir a lamalla.cat, que poder descarregar-se pel·lícules des del mòbil a partir d'avui serà una realitat.
Primer va ser Movistar qui va anunciar que oferiria plans fent servir connexions HSPA+. Una hora més tard, Vodafone no es va voler quedar enrere i va anunciar que també oferiria connexions HSPA+.

Movistar estrenarà el nou servei a Madrid i Barcelona, i es preveu que durant el 2010 la xarxa es vagi ampliant a les ciutats amb més de 250 mil habitants. Vodafone, però, a partir d'avui dona cobertura del servei a: Madrid, Barcelona, Sevilla, Saragossa, Bilbao, València i Màlaga.

Tant Movistar com Vodafone ofereixen una velocitat de pujada de 5,7Mbps i una velocitat de descarrega de 21,6 Mbps. La velocitat de penalització també és la mateixa amb 128Kbps/64Kbps

Pel que fa a les caracterísitques d'aquest servei les diferencia que hi ha entre les dues companyies són:

  • El límit de descarrega: Movistar ofereix 10GB, mentres que Vodafone n'ofereix 4GB
  • El mòdem: en el cas de Movistar es un mòdem Sierra Wireless USB 307 amb un preu de 19€. En el cas de Vodeafone es tracta d'un mòdem Huawei K4505 amb un preu de 39€.
  • Preus tarifas: Movistar és la més cara amb un preu de sortida de 49€ al mes. Vodafone ofereix el servei per 39€ al mes.

1 comentari:

Lidia ha dit...

Com avança la tecnologia
ja des de el mòbil i tot veure pelicules, arribara un moment que els ordinadors parlaran.