12/11/09

Ja es poden descarregar pel·lícules des del mòbil


Aquest matí hem pogut llegir a lamalla.cat, que poder descarregar-se pel·lícules des del mòbil a partir d'avui serà una realitat.
Primer va ser Movistar qui va anunciar que oferiria plans fent servir connexions HSPA+. Una hora més tard, Vodafone no es va voler quedar enrere i va anunciar que també oferiria connexions HSPA+.

Movistar estrenarà el nou servei a Madrid i Barcelona, i es preveu que durant el 2010 la xarxa es vagi ampliant a les ciutats amb més de 250 mil habitants. Vodafone, però, a partir d'avui dona cobertura del servei a: Madrid, Barcelona, Sevilla, Saragossa, Bilbao, València i Màlaga.

Tant Movistar com Vodafone ofereixen una velocitat de pujada de 5,7Mbps i una velocitat de descarrega de 21,6 Mbps. La velocitat de penalització també és la mateixa amb 128Kbps/64Kbps

Pel que fa a les caracterísitques d'aquest servei les diferencia que hi ha entre les dues companyies són:

  • El límit de descarrega: Movistar ofereix 10GB, mentres que Vodafone n'ofereix 4GB
  • El mòdem: en el cas de Movistar es un mòdem Sierra Wireless USB 307 amb un preu de 19€. En el cas de Vodeafone es tracta d'un mòdem Huawei K4505 amb un preu de 39€.
  • Preus tarifas: Movistar és la més cara amb un preu de sortida de 49€ al mes. Vodafone ofereix el servei per 39€ al mes.

1 comentari:

Lidia ha dit...

Com avança la tecnologia
ja des de el mòbil i tot veure pelicules, arribara un moment que els ordinadors parlaran.