El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

9/11/09

InfoONLINE 15, l'informatiu mensual

Ja podeu veure el 15è InfoONLINE de la Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu.

En aquest últim infoONLINE podreu saber més sobre:
  • La ruta modernista de Sant Feliu. L'Ajuntament dins la seva web santfeliu.cat/ruta permet descarregar-se unes locucions en mp3 que permeten als usuaris escoltar-les als seus reproductors i així conèixer millor els edificis modernistes de la ciutat. Aquestes locucions també us las podeu descarregar en el vostre telèfon mòbil a través de www.santfeliu.cat/wap/ruta o enviant un sms al 5010 amb el text MOD (espai en blanc) el punt en el que us trobeu i la llengua en la que us voleu descarregar la locució.
  • Els premis extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2009. La Regidoria de Noves Tecnologies i el departament de Promoció Econòmica volen premiar la innovació empresarial i als emprenedors.
  • L'espai TIC dones. Aquest nou espai creat gràcies a la Regidoria de Noves Tecnologies i l'Espai de la Dona pretén apropar les TIC a totes les dones de la ciutat, i així promoure la participació femenina dins el món de les noves tecnologies.
Per últim, el cas d'èxit del infoONLINE del mes de novembre ens parla del Club Esplai Diversitat Lúdica que han integrat de manera molt positiva les TIC apostant així per una educació digital mitjançant la xarxa.