19/11/09

Les TIC i la discapacitatAl mes de maig d'aquest any el bloc Les TIC i la discapacitat guanyava el segon premi del concurs de Continguts Digitals Sant Feliu On Line a el millor ús corporatiu d'eines web 2.0 per part de comerç, emprenedoria, micro, petita o mitjana empresa.El bloc, creat per en Carlos García i el Pedro Cabanes, neix l'octubre de 2007 com una eina informativa. Actualment, Les TIC i la discapacitat s'ha convertit en una eina d'assessorament i consulta per persones de tot arreu del món. I és per aquest motiu que han guanyat un nou premi al millor Bloc sobre les TIC en els Premis Blocs de Catalunya 2009.

Si voleu saber més sobre el projecte i els seus creadors us animem a que llegiu aquesta entrevista.

2 comentaris:

Carlos Garcia - Diversitat Funcional S.L. ha dit...

Volem agraïr a tots els lectors el suport que ens heu donat durant tot aquest temps. Gràcies.

Col·laborador SFOL ha dit...

Esteu fent una magnífica tasca de divulgació i sensibilització Carlos i Pedro. El recent premi és un reconeixement en aquest sentit!
 
I que dir de la coordinació del Grup de Treball “TIC Y DIVERSITAT FUNCIONAL” dins de l'àrea de Ciència e Investigació del IV Congrés de la Cibersocietat,  i a més a més l’interessant comunicació sobre "usabilitat i accessibilitat en els entorns web de las Administracions Públiques" per  crear debat sobre l`aposta diferent que s'ha fet a Espanya amb la creació de lleis que obliguin a que les pàgines web siguin accessibles i no tant el camí habitual que era el de "recomanar" que siguin accessibles segons unes normatives internacionals.http://www.cibersociedad.net/congres2009/es/gts/tic-y-diversidad-funcional/54/
http://www.cibersociedad.net/congres2009/es/coms/llistat/gts/tic-y-diversidad-funcional/54/
 
Que vagi bé la xerrada del 2 de desembre que feu al CTC de Masquefà sobre el vostre blog LES TIC I LA DISCAPACITAT!