El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/11/09

Les TIC i la discapacitat











Al mes de maig d'aquest any el bloc Les TIC i la discapacitat guanyava el segon premi del concurs de Continguts Digitals Sant Feliu On Line a el millor ús corporatiu d'eines web 2.0 per part de comerç, emprenedoria, micro, petita o mitjana empresa.



El bloc, creat per en Carlos García i el Pedro Cabanes, neix l'octubre de 2007 com una eina informativa. Actualment, Les TIC i la discapacitat s'ha convertit en una eina d'assessorament i consulta per persones de tot arreu del món. I és per aquest motiu que han guanyat un nou premi al millor Bloc sobre les TIC en els Premis Blocs de Catalunya 2009.

Si voleu saber més sobre el projecte i els seus creadors us animem a que llegiu aquesta entrevista.

2 comentaris:

Carlos Garcia - Diversitat Funcional S.L. ha dit...

Volem agraïr a tots els lectors el suport que ens heu donat durant tot aquest temps. Gràcies.

Col·laborador SFOL ha dit...

Esteu fent una magnífica tasca de divulgació i sensibilització Carlos i Pedro. El recent premi és un reconeixement en aquest sentit!
 
I que dir de la coordinació del Grup de Treball “TIC Y DIVERSITAT FUNCIONAL” dins de l'àrea de Ciència e Investigació del IV Congrés de la Cibersocietat,  i a més a més l’interessant comunicació sobre "usabilitat i accessibilitat en els entorns web de las Administracions Públiques" per  crear debat sobre l`aposta diferent que s'ha fet a Espanya amb la creació de lleis que obliguin a que les pàgines web siguin accessibles i no tant el camí habitual que era el de "recomanar" que siguin accessibles segons unes normatives internacionals.



http://www.cibersociedad.net/congres2009/es/gts/tic-y-diversidad-funcional/54/
http://www.cibersociedad.net/congres2009/es/coms/llistat/gts/tic-y-diversidad-funcional/54/
 
Que vagi bé la xerrada del 2 de desembre que feu al CTC de Masquefà sobre el vostre blog LES TIC I LA DISCAPACITAT!