El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

9/2/10

Avui és el dia de la Internet Segura!



Des de l'any 2004, cada 9 de febrer, es celebra el Dia de la Internet Segura. Aquesta celebració ha de servir per recordar els usuaris d'Internet (nens, joves, adults i gent gran!) la importància de vigilar quina informació personal fem pública a la xarxa, ja siguin dades personals o fotografies.

L'expansió de les xarxes socials, com per exemple Facebook, han fet que els usuaris cada dia estiguin més interessats per temes relacionats amb la seguretat i la privacitat, i és per aquest motiu que nombroses organitzacions i entitats treballen per difondre bons costums en l'ús d'Internet. Pensa que més de 60 països ja celebren aquest esdeveniment!

A la xarxa Punt TIC han preparat un recull d'activitats i recursos, com per exemple:
Al Punt TIC del Palau Falguera també intentem transmetre als usuaris tot un seguit de bones pràctiques. D'una banda durant el Curs d'Iniciació a Internet adreçat a adults donem petits consells i dediquem una sessió a parlar de seguretat i d'altra banda realitzem una activitat amb nens i adolescents de les diferents escoles de Sant Feliu de Llobregat per treballar aspectes relacionats amb la privacitat i la seguretat.