El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/2/10

Diables la Salut: reunions virtuals amb Grups de Google


No només les AMPA utilitzen les TIC!

En Carlos Muñoz, membre dels Diables La Salut i responsable tecnològic de l'entitat ha estat entrevistat pels "Casos d'Èxit" de l'InfoOnLine 17. Ens parla de les eines que utilitzen, i de com una llista de correu com Grups de Google els permet estalviar moltes hores de reunió a l'any.

“Utilitzem diverses eines tecnològiques en línia, com els blocs, els àlbums virtuals de fotografies com Flickr o els Grups de Google. Ens permeten estar al dia de tot el que passa a les diferents seccions de la colla, i ens estalvien moltes hores de reunions presencials, ja que som 64 membres en total, i és difícil que coincidim tots. També som addictes a Spotify, on escoltem música tot el dia!”

“Hem rebut assessorament del projecte municipal de Noves Tecnologies Sant Feliu On Line en la implementació del Grup de Google. L’aprofitem al màxim penjant fitxers d’interés pels membres, i creant wikis de treball”

No hem d'oblidar que els Grups de Google no són només una llista de correu, sinó que permeten pujar fitxers per compartir amb el grup i fer pàgines col·laboratives de treball. Aquesta disponibilitat de comunicació i traspàs de fitxers permet que moltes consultes, decisions i comunicats es puguin traslladar fora de les reunions presencials, aprofitant millor el temps. També es pot anar a la reunió amb "els deures fets", si s'ha de llegir alguna documentació abans.

Us deixem amb el Carlos, que ens explica totes aquestas coses en persona: