El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

8/2/10

Col·laboració amb Creu Roja al Punt TIC del Palau Falguera


El passat 21 de desembre vam iniciar una col·laboració amb Creu Roja, concretament amb els usuaris del SAIER (Servei d'atenció a inmigrants estrangers i refugiats). D'aquesta manera, cada 15 dies, rebem als usuaris i educadors per realitzar accions formatives molt específiques amb l'objectiu de realitzar gestions i tràmits, recerca de feina, recerca de cursos de formació ocupacional, buscar allotjament, etc.

La sessió del dia 25 de gener van treballar com buscar cursos de formació ocupacional a webs com la de Barcelona Activa a on podem trobar cursos per àrees com Comerç, Hoteleria i Restauració o Serveis a les Persones.

Durant la sessió d'avui s'ha explicat com buscar a Internet empreses a on ens podria interessar treballar per a enviar el nostre currículum (autocandidatura).

A més del Punt TIC del Palau Falguera per a aprendre a utilitzar l'ordinador i conèixer recursos a Internet a Sant Feliu de Llobregat també hi ha un servei específic d'assessorament jurídic a persones immigrades. El podem trobar els dimecres de 9.30 a 14.00h i els dijous de 16.30h a 19.00h al Casal Can Ricart (C/ Rectoria, 4-6, Tel. 93 685 80 02).