El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/12/10

Especial infantils (I): donant les seves primeres pulsacions

Com que s'apropen les vacances del Nadal, des del Telecentre Palau Falguera farem als més petits protagonistes de les nostres entrades dal bloc. Som-hi!!!

Aprofitem els avantatges que tenim avui dia, que podem comptar amb programes gratuïts per a gairebé qualsevol fi.

Que el nen aprengui a escriure amb el teclat és alguna cosa que li vindrà d'allò més bé al llarg de la seva vida, així que per què no aprendre al més aviat possible?

Segur que els teus fills es van a divertir de valent mentre aprenen amb els dos programes que tenim preparats per avui: Tux Typing i RapidTyping.

::::: Tux Typing


Aquest programa o joc, la línia de separació està difusa, és potser un dels més interessants per als nens més petits. Amb ell aprendran a teclejar amb major velocitat i, el millor és que, ni s'adonaran que estan aprenent. A més, ajuda que està en espanyol.

Tux Typing té dos jocs: "Cascada de peix" i "Zapea Estels". La mecànica de tots dos és original. En el primer, la Cascada de Peix, cauen peixos des del cel, cadascun amb la seva lletra. Si el nen la prem correctament el pingüí Tux es “zampará” el peix amb gran felicitat.

En el segon joc que inclou, "Zapea Estels", Tux, i per tant el teu fill, serà un defensor del planeta Terra amenaçat per uns asteroides que s'apropen perillosament. Per sort, com succeïa amb els peixos, els asteroides també estan marcats amb lletres i si el teu fill les encerta els destruirà.

::::: RapidTyping


RapidTyping, és molt interessant per al nen ja crescut i fins i tot per a adults, ja que encara que té un aire infantil (però no tant com Tux Typing), és summament professional amb els exercicis que ofereix.

Les lliçons que inclou RapidTyping comencen amb combinacions de tecles (ddff, kkjj i similars), després amb síl•labes, més tard es practiquen les majúscules/minúscules, en quart lloc s'escriuen paraules (en anglès, però no és impediment), gairebé al final li toca el torn als dígits i símbols menys habituals, i, finalment, un text d'autors coneguts com Julio Verne.

Fins i tot et deixa crear les teves pròpies lliçons, amb el que podràs afegir el text que vulguis perquè el teu fill, o tu, practiqueu mecanografia en l'idioma que preferiu.


Enllaços: