7/12/10

Tallers per a comerciants a Fem Barri


Durant tres setmanes s'ha estat impartint a l'Oficina de Fem Barri un curs per a comerciants on han participat 9 botiguers dels barris de Can Calders i La Salut.

Al llarg de 7 sessions de dues hores han aprés a fer servir l'ordinador (ratolí, teclat, carpetes, processador de text), s'han iniciat en la navegació per Internet, el correu electrònic, l'elaboració llistes de distribució, la creació de blocs i la gestió del portal municipal Comprem a Sant Feliu, eines que els hi facilitaran l'administració del seu comerç.

Dijous passat va finalitzar el curs on va assistir-hi la comissionada de Fem Barri, la Rosa Maria Martí, els va parlar sobre la importància de fer servir les noves tecnologies al comerç, ja que permeten estalviar temps i guanyar agilitat a l'hora de fer les gestions, podent dedicar el seu temps a fer d'altres tasques com per exemple administrar el comerç a la xarxa.

Degut a la realització del curs hi ha hagut molta demanda per la creació de blocs així que el proper Dimarts dia 14 s'iniciara un nou taller de creació de bloc per a comerciants. En aquest cas estarà dividit en dues sessions de dues hores on els comerciants es crearan un bloc per al seu comerç.