El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/12/10

Tallers per a comerciants a Fem Barri


Durant tres setmanes s'ha estat impartint a l'Oficina de Fem Barri un curs per a comerciants on han participat 9 botiguers dels barris de Can Calders i La Salut.

Al llarg de 7 sessions de dues hores han aprés a fer servir l'ordinador (ratolí, teclat, carpetes, processador de text), s'han iniciat en la navegació per Internet, el correu electrònic, l'elaboració llistes de distribució, la creació de blocs i la gestió del portal municipal Comprem a Sant Feliu, eines que els hi facilitaran l'administració del seu comerç.

Dijous passat va finalitzar el curs on va assistir-hi la comissionada de Fem Barri, la Rosa Maria Martí, els va parlar sobre la importància de fer servir les noves tecnologies al comerç, ja que permeten estalviar temps i guanyar agilitat a l'hora de fer les gestions, podent dedicar el seu temps a fer d'altres tasques com per exemple administrar el comerç a la xarxa.

Degut a la realització del curs hi ha hagut molta demanda per la creació de blocs així que el proper Dimarts dia 14 s'iniciara un nou taller de creació de bloc per a comerciants. En aquest cas estarà dividit en dues sessions de dues hores on els comerciants es crearan un bloc per al seu comerç.