El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

3/8/11

Google + arriba als 25 milions d'usuaris en el seu primer mes a la xarxa

Malgrat els rumors sobre la desacceleració de la nova xarxa social de Google, noves dades tornen a confirmar l'important creixement inicial que Google + està experimentant. Segons les dades aportades per comScore, després del seu primer mes a la xarxa, el nou 'projecte' social de Google arriba una nova fita en veure incrementar la seva audiència superant els 25 milions d'usuaris.


Les dades de Google + reflecteixen un sorprenent creixement tot i trobar-se en una etapa inicial on encara queden sorpreses i novetats que desvetllar. Tot això sense comptar que de moment, Google no ha llançat els perfils professionals per a empreses que aviat arribaran a la xarxa social.

L'informe de comScore mostra el creixement experimentat des del seu llançament a finals del Juno fins el 24 de juliol. El que demostra que la xarxa social de Google creix a un ritme de creixement d'aproximadament un milió de visitants diaris.

I encara que les comparacions siguin odioses, en el cas de Facebook, de moment la xarxa social per excel·lència va necessitar ni més ni menys que prop de 30 mesos per aconseguir arribar a aquesta xifra d'usuaris.

No obstant això, encara que aquestes dades reflecteixen clarament que Google ha començat la seva aventura a les xarxes socials amb prou força, això no significa que el seu èxit a llarg termini estigui assegurat.

Durant els propers mesos, les previsions indiquen que Google + seguirà creixent encara que segurament necessiti bastant més temps per assolir els 750 milions d'usuaris actuals de Facebook.

Font: PuroMarketing