14/3/13

Nou recurs 'Start-up Catalonia': accelera el desenvolupament de la teva empresa

ACC1Ó crea la Xarxa d'Acceleradores empresarials 'Start-up Catalonia', una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya i que reuneix recursos públics i privats per ajudar als emprenedors a fer realitat el seu projecte d'empresa.


Actualment un de cada quatre adults vol crear, està en procés o ja té creada una empresa a Catalunya. Fer créixer el projecte d'empresa és enfrontar-se amb un munt de reptes i la Xarxa d'Acceleradores dona eines per innovar, fer créixer i exportar ràpidament amb el suport d'experts en creixement empresarial, consultors i reconeguts empresaris.

Start-up Catalonia és també una eina de networking on els nous emprenedors poden establir contacte entre ells i fomentar sinergies que enriquiran la seva oferta de producte i/o servei. La primera Acceleradora ja és oberta al Parc Científic i  Tecnològic de Girona i properament s'obriran sis més per tota Catalunya.


Aquesta iniciativa no només està adreçada als nous emprenedors, també a aquelles empreses amb menys de 5 anys de vida amb facturació, amb establiment a Catalunya i que puguin acreditar que ofereixen un producte o servei innovador escalable amb visió internacional.

Per a més informació entra al web d'ACC1Ó.