El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/3/13

Nou recurs 'Start-up Catalonia': accelera el desenvolupament de la teva empresa

ACC1Ó crea la Xarxa d'Acceleradores empresarials 'Start-up Catalonia', una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya i que reuneix recursos públics i privats per ajudar als emprenedors a fer realitat el seu projecte d'empresa.


Actualment un de cada quatre adults vol crear, està en procés o ja té creada una empresa a Catalunya. Fer créixer el projecte d'empresa és enfrontar-se amb un munt de reptes i la Xarxa d'Acceleradores dona eines per innovar, fer créixer i exportar ràpidament amb el suport d'experts en creixement empresarial, consultors i reconeguts empresaris.

Start-up Catalonia és també una eina de networking on els nous emprenedors poden establir contacte entre ells i fomentar sinergies que enriquiran la seva oferta de producte i/o servei. La primera Acceleradora ja és oberta al Parc Científic i  Tecnològic de Girona i properament s'obriran sis més per tota Catalunya.


Aquesta iniciativa no només està adreçada als nous emprenedors, també a aquelles empreses amb menys de 5 anys de vida amb facturació, amb establiment a Catalunya i que puguin acreditar que ofereixen un producte o servei innovador escalable amb visió internacional.

Per a més informació entra al web d'ACC1Ó.