El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/12/06

Aquest cap de setmana... TIC TAC WEB !!!

Segur que molts de vosaltres podeu sintonitzar BTV, Barcelona Televisió.


Doncs bé, dins la programació de BTV trobem "TIC TAC WEB", un programa setmanal de 28 minuts de durada dedicat a mostrar els grans temes de les noves tecnologies d’una manera didàctica i amena. L’espai s’articula a través d’un format que substitueix la figura del presentador per les vivències de tres personatges, l'Eva, en Nil i en Pol.

Aquest cap de setmana emeten el programa número 43 on parlen de les "GRANS APLICACIONS".

"El Nil es planteja com s'ho fa la gent per crear les aplicacions per internet que resulten ser un èxit tipus Google, Messenger, Youtube... S'adona que el més important és tenir una bona idea i decideix crear ell també una aplicació. Aconseguirà el Nil crear una aplicació que el faci ric?"

"Google, Messenger, Youtube... són exemples d'aplicacions a Internet que s'han fet imprescindibles a la vida de moltes persones. Es tracta de mecanismes difícils de portar a la pràctica o simplement són bones idees que han sabut captar l'interès dels usuaris d'internet? Quin és el secret per arribar a fer una aplicació d'èxit? Ho pot fer qualsevol persona amb una bona idea?"
.
Al Tic Tac Web nº42 es parlarà de les grans aplicacions d'internet, així com de la gent que intenta fer-se un lloc en el negoci de la xarxa.

Hi tindran presència:

  • Carles Grau, director de Microsoft Catalunya.
  • Bernardo Hernández, director de màrketing de Google Espanya.
  • Pau Garcia-Milà i Marc Cercós, joves programadors d'Eyeos, una aplicació que està començant a tenir un gran èxit a Internet.

Horari d'emisió TIC TAC WEB a Barcelona Televisió:
  • Dissabte 16 desembre a les 12,30 i a les 20,00 hores

  • Diumenge 17 desembre a les 16,00 hores

  • Dijous 21 desembre a les 16,00 hores


Tic Tac Web pretén desmitificar els conceptes que “espanten” els més reticents a les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), i també reflexionar sobre els canvis socials i de relacions personals que ha introduït el seu ús.