El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/12/06

Els "dolents" també tenen blog !!!

Els dolents de la pel·lícula també tenen la seva via d'expressió a Internet...

Sí, alguns dels dirigents de l'anomenat "eix del mal" (o "Estats terroristes" segons els EUA) ja tenen blog.


Muammar Gadafi, president de Líbia, ha creat un blog. Aquí trobareu la versió en espanyol i anglès. Està en diversos idiomes i presenta les seves decisions així com la seva visió de la política interna (la forma de vestir de les dones, la vigència del Llibre Verd) i externa (desertització del llac Aral, el Llibre blanc, l'avanç turc sobre Europa-caball de Troia de l'Islam) i d'altres temes (futbol, la Bíblia).


Us recomanem la seva galeria fotogràfica.

Internet també ha aconseguit seduir al president iranià Mahmoud Ahmadinejad que ha obert un blog. El primer post d'aquest diari personal del dirigent va aventurar un holocaust provocat per "l'ambició imperialista" d'EEUU i Israel.


També es podia trobar l'enquesta "creus que la veritable intenció dels EUA i Israel al atacar el Líban és iniciar la Tercera Guerra Mundial?"


I continuant amb els "dolents", ara us presentarem el lloc web oficial de la República Popular Democràtica de Corea (més coneguda com Corea del Nord): www.korea-dpr.com/


El govern cubà també disposa de lloc web a Internet, es tracta del web del govern de la República de Cuba: www.cubagob.cu/


1 comentari:

Anònim ha dit...

M'ha agradat aquesta entrada...

: >>>