El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/12/06

SFOL us regala un ELF ... Bon Nadal !!!

El Nadal és una data en que s’acostuma a regalar joguines i andròmines als més petits de la casa però, per què només a ells?


Aquest regal que us ofereix Sant Feliu On Line és ben curiós i apte per a totes les edats.

A més el podreu enviar a les vostres amigues i amics.

Discover Card posa al vostre abast un ELF, sí, un "ELFO" o "ALF", aquestes criatures mítiques nòrdiques. Són essers màgics amb personalitats força entremaliades... Què encara no els coneixeu? Sí, segur, són el menuts ajudants del Pare Noel.
Aconseguiu el vostre petit acompanyant d'escriptori a:


Es mou, salta, levita, vola, rodola, fa tombarelles, li agafen esternuts, fa breakdance, es fa molt gran o molt petit, badalla, fa roncs, fa màgia i llença boles de foc....

Amb el ratolí així com les tecles de l'ordinador donareu "les ordres" al vostre elf particular.

Tot això està fet amb FLASH, un programa d'animació vectorial que permet incorporar animacions complexes, so, àudio i diversos efectes a una pàgina web. FLASH permet aplicar la creativitat a la web. És la tecnologia multimèdia aplicada al web. Un entorn de desenvolupament... un programa per fer altres programes/animacions/pàgines web. Molta gent diu que és com una barreja d'un editor de gràfics i d'un editor de pel·lícules.


Amb aquesta tecnologia desenvolupada per l'empresa ADOBE (fins al 2005 MACROMEDIA) les animacions audiovisuals incorporen un alt grau de compressió i nitidesa. El principal incovenient de FLASH és que per poder visualitzar-lo s'ha de tenir instal·lat el plugin de Flash, tot i que actualment el plugin ja s'inclou dins la instal·lació de tots els navegadors web. Això fa que tingui problemes d'ACCESSIBILITAT.

Plugin o plug-in és una aplicació informàtica que interactua amb altre aplicació per aportar-li una funció o utilitat específica, és a dir un petit programa informàtic que amplia les capacitats d'un altre. El PLUGIN DE FLASH és una eina que s'afegeix al navegador web i que permet la visualització d'animacions FLASH que inclouen alguns llocs web.

Per cert, que tingueu totes i tots un ...