El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

16/3/07

Com diu el tòpic, l’important és participar

Ahir al vespre és va fer la festa de lliurament del Premis de Comunicació de la Diputació de Barcelona 2006.
.

.

El blog de Sant Feliu On Line formava part de les candidatures "INNOVA" apartat "a" dels PREMIS: www.santfeliu.org/blog

.
El projecte portava per títol: "Una eina comunicativa de promixitat: BLOG "Sant Feliu On Line".

.
També era candidat el portal web d'Internet dedicat al comerç de la ciutat: "Comprem a Sant Feliu .cat", del qual ja us hem parlat en aquest blog, aquí i allà: www.compremasantfeliu.cat



Aquí podeu consultar totes les candidatures.

.
Des d'aquí felicitem als merescuts guanyadors de la categoria "INNOVA":

Us volem deixar amb el text de la descripció de SFOL al blog de SFOL perquè volem explicitar de nou l'essència d'aquest blog: "...SFOL, "Sant Feliu On Line", és posar-se al dia, és perdre la por a les noves tecnologies, és formar-se i créixer amb Internet, és tastar la Xarxa i conèixer l’univers digital, és navegar i comunicar-se..."
.
Hem estat l'única bitàcola a presentar-nos. Vam prendre la decisió perquè, a banda d'una eina educativa i un recurs pedagògic, creiem que aquest blog és també una nova forma de comunicar corresponent a una forma d'expressió i gestió pública de l'identitat.
.
Com ja sabeu de moment les bitàcoles de projectes públics, com el de "Sant Feliu On Line", són molts escasses però aporten una perspectiva diferent de les actuacions públiques, amb una visió més propera i personal de la mateixa.
.
Aquí, per exemple, tenen cabuda experiències, comentaris, reflexions, suggeriments, dubtes, fotografies, vídeos, activitats, testimonis personals… És a dir, tot el que té a veure amb la vida i el pols de la xarxa d'alfabetització digital “Sant Feliu On Line” i que tots i totes vosaltres heu fet possible.
.
GRÀCIES.
.
Contineu estant a casa vostre! Posem al teu abast aquest blog... Vols participar-hi?

1 comentari:

Anònim ha dit...

una llàstima, perquè realmente aquest blog corporatiu és molt innovador.

A més, considero com a ciutadana que el teniu molt actualitzat, que hi introduïu notícies d'interès tecnològic, que sou molt didàctics en les explicacions i que, sens dubte, US MEREIXÍEU EL PREMI!