30/5/07

El nou contenidor del Telecentre

NOU SERVEI DE RECOLLIDA DE CARTUTXOS I TÒNERS D'IMPRESSIÓ AL TELECENTRE FALGUERAQuè fas quan es consumeixen els cartutxos de tinta de la teva impressora?No els llençaràs a les escombraries, oi?
A partir d'ara pots venir aquí i llençar-los amb tota seguretat, perquè un nou contenidor s'ha afegit a la família del reciclatge del Telecentre. I no penseu que ha estat fàcil aconseguir el contenidor, no! Hauría estat impossible sense les inestimables gestions del Sergi Méndez.
.

.

Mireu el nostre flamant contenidor per a tòners i cartutxos de tinta utilitzats:

.És molt fàcil, només has de deixar-los caure dins del contenidor. I si tens algun dubte, mira com ho fa l'Edith, usuària habitual del Telecentre.


.

Volem agrair l'ajut de la Fundació humanitària Dr. Trueta que col·loca contenidors de recollida a totes aquelles entitats o institucions que volen col·laborar amb ells.

Un cop arriben els tòners i cartutxos de tinta buits a la Fundació són classificats i encaixats pels usuaris dels Centres Especials de Treball, que té la Fundació a Vic i Berga, que són persones amb disminució derivada de malaltia mental. Aquestes caixes són enviades a una empresa Gestora de Residus que pertany a la Fundación ONCE qui s'encarrega de tornar-los a omplir per tornar-los a utilitzar.


La Fundació humanitària Dr. Trueta és una entitat sense ànim de lucre, que destina els ingressos obtinguts de les activitats econòmiques, a la inserció socio-laboral de persones amb disminució derivada de malaltia mental i a projectes de cooperació al desenvolupament a països del Tercer Món.

Aquest petit-gran projecte del nostre Telecentre de la Xarxa "Sant Feliu On Line" també ha estat possible gràcies a Oficina de Serveis Ambientals (OSA) municipal.

.
L’Oficina de Serveis Ambientals és un nou servei que té per finalitat dinamitzar, coordinar i fer el seguiment de l’Agenda 21 local. Es tracta d’un espai obert a la ciutadania en general, i a totes aquelles entitats, centres educatius, comerços i empreses de Sant Feliu que estiguin interessats en el medi ambient i la sostenibilitat..

Així que ja ho saps: "crema els teus últims cartutxos" amb nosaltres!

.