El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

30/5/07

El nou contenidor del Telecentre

NOU SERVEI DE RECOLLIDA DE CARTUTXOS I TÒNERS D'IMPRESSIÓ AL TELECENTRE FALGUERA



Què fas quan es consumeixen els cartutxos de tinta de la teva impressora?



No els llençaràs a les escombraries, oi?




A partir d'ara pots venir aquí i llençar-los amb tota seguretat, perquè un nou contenidor s'ha afegit a la família del reciclatge del Telecentre. I no penseu que ha estat fàcil aconseguir el contenidor, no! Hauría estat impossible sense les inestimables gestions del Sergi Méndez.
.

.

Mireu el nostre flamant contenidor per a tòners i cartutxos de tinta utilitzats:

.



És molt fàcil, només has de deixar-los caure dins del contenidor. I si tens algun dubte, mira com ho fa l'Edith, usuària habitual del Telecentre.


.

Volem agrair l'ajut de la Fundació humanitària Dr. Trueta que col·loca contenidors de recollida a totes aquelles entitats o institucions que volen col·laborar amb ells.

Un cop arriben els tòners i cartutxos de tinta buits a la Fundació són classificats i encaixats pels usuaris dels Centres Especials de Treball, que té la Fundació a Vic i Berga, que són persones amb disminució derivada de malaltia mental. Aquestes caixes són enviades a una empresa Gestora de Residus que pertany a la Fundación ONCE qui s'encarrega de tornar-los a omplir per tornar-los a utilitzar.


La Fundació humanitària Dr. Trueta és una entitat sense ànim de lucre, que destina els ingressos obtinguts de les activitats econòmiques, a la inserció socio-laboral de persones amb disminució derivada de malaltia mental i a projectes de cooperació al desenvolupament a països del Tercer Món.

Aquest petit-gran projecte del nostre Telecentre de la Xarxa "Sant Feliu On Line" també ha estat possible gràcies a Oficina de Serveis Ambientals (OSA) municipal.

.
L’Oficina de Serveis Ambientals és un nou servei que té per finalitat dinamitzar, coordinar i fer el seguiment de l’Agenda 21 local. Es tracta d’un espai obert a la ciutadania en general, i a totes aquelles entitats, centres educatius, comerços i empreses de Sant Feliu que estiguin interessats en el medi ambient i la sostenibilitat..

Així que ja ho saps: "crema els teus últims cartutxos" amb nosaltres!

.